برگزاری مسابقه آشپزی در یاسوج

نخستین دوره مسابقات آشپزی غذاهای سنتی و محلی از سوی اداره کل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه پنجم دی ماه ۱۴۰۱ در یاسوج برگزار شد.

"نورالله هدایت"، مدیرکل فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه این مسابقات به خبرنگار ایسنا گفت: در این مسابقات ۲۵ نفر از آشپزهای استان کهگیلویه و بویراحمد بخصوص شهر یاسوج با هم به رقابت پرداختند.

وی افزود: یکی از سیاست های سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور برگزاری جشنواره ها و مسابقات مهارت آزاد با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه ای است.

هدایت هدف از این مسابقات را ترویج و اشاعه آموزش های مهارتی،شناسایی نخبگان مهارتی، فراهم کردن زمینه برای رقابت سالم بین نوجوانان و جوانان و گسترش آموزش های کارآفرینی و مهارتی در جامعه عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: این مسابقات از سوی فنی حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد با همکاری کانون انجمن صنفی آموزشگاه تخصصی و هتلداری نامیکاران در هتل اتابک یاسوج برگزار شد.

گفتنی است که در پایان این مسابقات به همه افراد شرکت کننده لوح تقدیر و به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده اهدا شد.

عکاس - عیسی فتحی

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401100502899
  • خبرنگار :