به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان غربی این مسابقات به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی با شرکت ۱۶ تیم از دانشگاههای استان به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد و اساتید و اعضای هیات دانشگاهها داوری این دوره از مسابقات مناظرات دانشجویی را بر عهده داشتند.
چهار تیم جاد برادران از دانشگاه ارومیه ، مطالبه گران از دانشگاه ارومیه ، برهان از دانشگاه امام حسین (ع) و مدیران کارآفرین از دانشگاه آفاق به مرحله نیمه نهایی راه یافته بودند که پس از برگزاری مسابقات فشرده دو روزه در نهایت تیم برهان حائز رتبه برتر و تیم مدیران کارآفرین حائز رتبه دوم شده و به مرحله منطقه ای این مناظرات که در دهه پایانی بهمن ماه برگزار می گردد راه پیدا کردند .
حجت الاسلام ابراهیم عزیز استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه ارومیه در آیین اختتامیه این مسابقات با اشاره به اینکه مناظره دانشجویی بهترین فرصت برای یادگیری است، اظهار کرد: این مسابقات تمرین خرد ورزی ،آداب سخن وری،شنیدن آرا و اندیشه های مخالفان و تمرین آمیخته کردن علم با عمل است.
این استاد دانشگاه ارومیه با تاکید بر اینکه امروزه فراهم کردن فضایی برای شنیدن و گفتن از ضروریات جامعه است، گفت: تمام شرایط و فضا باید به سمتی حرکت کند که چنین ایده ها و مسابقاتی بیشتر انجام شود.
رضا نیکخواه سرنقی، مدیرگروه فقه و حقوق دانشگاه ارومیه نیز در آیین اختتامیه این مسابقات گفت: دانشجویان دنبال فرصت هایی برای شنیدن و گفتن هستند و این مسابقات بهترین امکانات و شرایط را برای تعامل و تضارب آرا و اندیشه های دانشجویان فراهم می کند.
وی ادامه داد: دانشجویان با حس بیداری و آزادی خواهی و مطالبه گری که دارند می توانند به رونق هر چه بیشتر این مسابقات اضافه کنند.
نیکخواهی افزود: برگزاری چنین مسابقاتی در فضایی کاملا دوستانه و برادرانه و تحمل نظرات مخالفان و ارائه دلیل و سند برای ادعاها نشان از عمق ژرف اندیشی دانشجویانی دارد که برای هر ادعایی دلیل و سند آنرا مطالبه می کنند.
وی تاکید کرد: چنین روحیه ای باید بین دانشگاهیان ترویج پیدا کند و این مسابقات بهترین راه برای توسعه و ترویج چنین روحیه ای است.
گفتنی است مسابقات ملی مناظرات دانشجویی هر ساله به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در سه مرحله استانی ،منطقه ای و کشوری برگزار شده و تیم های برگزیده هر مرحله به مرحله بالاتر معرفی می شوند.
انتهای پیام