دکتر قباد محمدی با حضور در دفتر ایسنای کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه بزرگترین استان غرب کشور است، گفت: این استان اولین کلانشهر غرب کشور را هم در دل خود دارد و از موقعیت جغرافیایی برخوردار است که همواره مرکزیت غرب کشور را در بسیاری از حوزه ها برعهده دارد.
وی افزود: در حوزه بهداشت و درمان هم در تمام ابعاد، آموزشی، بهداشتی و درمانی، کرمانشاه بزرگترین سیستم غرب کشور را داراست و مرکزیت این حوزه را تا سال 1394 در غرب کشور برعهده داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از سال 1394 با رایزنی های صورت گرفته از سوی مسئولین استان همدان، مرکزیت غرب کشور در حوزه بهداشت و درمان بین کرمانشاه و همدان تقسیم و قرار بر این شد که مرکزیت در حوزه بهداشت و درمان دو سال به دو سال بین استان کرمانشاه و همدان تغییر کند و دو سال کرمانشاه سکاندار حوزه بهداشت و درمان غرب کشور باشد و دو سال بعد همدان.
وی تصریح کرد: این تصمیم با اعتراض شدید از سوی استان کرمانشاه همراه شد، اما متاسفانه اعتراضها به جایی نرسید. در حال حاضر هم دو سال مرکزیت استان همدان به پایان رسیده و هم اکنون مجددا از اسفندماه سال گذشته دوره دو ساله استان کرمانشاه شروع شده است.
در حوزه بهداشت، درمان و آموزش جزو دانشگاههای علوم پزشکی طراز اول کشور هستیم
محمدی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشگاه های علوم پزشکی طراز اول کشور یاد کرد و افزود: در مصداق این ادعا، می توان به قرارگیری کرمانشاه در جمع چهار دانشگاه برتر کشور در حوزه مدیریت درمان سکته های قلبی و مغزی و تجهیزات مربوط به آن اشاره کرد.
وی افزود: در حال حاضر آنژیوگرافی بای پلین و ام.آر.آی سه تسلا را در اختیار داریم که تنها در اختیار چهار دانشگاه علوم پزشکی کشور است.
وی به موفقیتهای استان در حوزه درمان سرطان و پیوند مغز استخوان هم اشاره کرد و افزود: در این زمینه در میان دانشگاه های شمال غرب، غرب و جنوب غرب کشور دانشگاه اول هستیم و حتی بیماران سرطانی از کشور عراق به استان ما مراجعه می کنند.
وی از راه اندازی یکی از مجهز ترین مراکز درمان سرطان کشور در استان تاپایان سال خبر داد و افزود: در این مرکز تجهیزات بسیار پیشرفته درمان سرطان نصب و راه اندازی خواهد شد که یکی از این تجهیزات دستگاه پِت اسکن است که کمتر استانی از آن برخوردار است.
محمدی به موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه پژوهش هم اشاره کرد و افزود: در این زمینه در رتبه هشتم کشور قرار داریم و دانشگاه هایی مانند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اهواز بعد از ما قرار داشته و در در رتبه های بعدی دانشگاه علوم پزشکی همدان با فاصله بسیار از ما قرار دارد.
این مسئول تصریح کرد: در حوزه فناوری هم که رتبه سوم کشور هستیم و پس از دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی قرار داریم.
20 درصد مراجعان مراکز بهداشتی و درمانی کرمانشاه از استانهای همجوار هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این امکانات و شرایط و از طرفی موقعیت جغرافیایی کرمانشاه موجب شده که بسیاری بیماران از استانهای اطراف و حتی از استان همدان برای درمان به کرمانشاه مراجعه کنند.
وی افزود: در حال حاضر 20 درصد مراجعین حوزه بهداشت و درمان ما از استانهای اطراف هستند. ضمن اینکه بیماران بسیاری هم از کشور عراق داریم.
700 دانشجوی خارجی داریم/ دانشکده دندانپزشکی تا سال تحصیلی آینده افتتاح میشود
وی به تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اشاره کرد و افزود: در زمینه تعداد دانشجویان بین المللی جزو سه دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور هستیم و بالاترین تعداد دانشجویان خارجی را در غرب کشور داریم.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اکنون بیش از 700 دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول تحصیل هستند.
محمدی در ادامه با اشاره به کمبود فضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، این موضوع را مانعی بر سر راه جذب دانشجویان بیشتر بویژه در حوزه دانشجویان بین المللی دانست و افزود: بطور جد پیگیر راه اندازی پردیس دانشگاه هستیم و امیدواریم بتوانیم به زودی دو دانشکده دندانپزشکی و پزشکی را در این پردیس افتتاح کنیم.
وی افزود: دانشکده دندانپزشکی 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سفر هیات دولت به استان توانستیم برای آن 40 میلیارد تومان اعتبار بگیریم.
محمدی گفت: امیدواریم با این اعتبار این دانشکده ظرف ماههای آینده تکمیل شده و در مهرماه سال آینده بتوانیم در آن پذیرش دانشجو داشته باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیشرفت دانشکده پزشکی را هم حدود 30 درصد اعلام و تصریح کرد: برای این دانشکده هم در سفر هیات دولت به استان 160 میلیارد تومان اعتبار گرفتیم و امیدواریم بتوانیم با این اعتبار پروژه را به پایان برسانیم.
130 میلیارد تومان درآمد داریم و 200 میلیارد تومان هزینه میکنیم!
محمدی در ادامه به بخشی از مهمترین چالش های حوزه بهداشت و درمان هم اشاره کرد و از تورم درون بیمارستانها به عنوان مهمترین این چالش ها یاد کرد و افزود: بیمارستانهای استان ماهانه 130 میلیارد تومان درآمد دارند، درحالیکه هزینه های جاری آنها شامل دارو و تجهیزات مصرفی و کارانه پرسنل حدود 200 میلیارد تومان است.
وی خاطرنشان کرد: این هزینهها جدای از حقوق و دستمزد است و دولت ماهانه برای 18 هزار و 500 پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 250 میلیارد تومان حقوق پرداخت میکند.
وی افزود: در حالی تعرفههای بیمارستانی سالانه 10 درصد افزایش پیدا می کند که هزینه های جاری بیمارستانها سالانه 30 درصد بیشتر میشود.
انتهای پیام