بشیر حمیدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالیت اماکن و باشگاههای ورزشی فاقد مجوز بر اساس قانون و مقررات و ضوابط غیر قانونی است، اما با وجود خلاء در بحث نظارت و برخوردها، باعث شده تا باشگاهها و برخی از اماکان بدون مجوز همچنان فعالیت خود را ادامه دهند.
وی افزود: متاسفانه چند سال است که این معضل گریبان برخی از اماکن ورزشی شهرستان شده و از متولیان امر ورزش انتظار میرود این موضوع را ساده نگیرند و فعالیت خود را با اخذ مجوزهای لازم ادامه دهند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اردستان با بیان اینکه در حال حاضر تعداد قابل توجهی اماکن ورزشی در شهرستان مانند باشگاه بدنسازی بانوان اردستان و استخر شنای زواره فاقد مجوزهای لازم هستند، گفت: تنها ۸ باشگاه ورزشی در شهرستان مجوز فعالیت دارند و با هماهنگیهای لازم فعالیت اماکن و باشگاههای ورزشی که مجوزهای لازم را نداشته باشند در شهرستان اردستان متوقف میشود.
حمیدی خاطرنشان کرد: توسعه و گسترش فضاهای ورزشی حرکت خوب و ارزندهای محسوب میشود، اما لازم است این کار بهصورت قانونی و اصولی باشد تا خدای نکرده اگر اتفاق یا حادثهای در آن باشگاه یا مکان ورزشی افتاد مشکلی به وجود نیاید.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که در هیئتهای ورزشی شهرستان به آن توجه نمیشود بیمه ورزشی ورزشکاران است که علیرغم اینکه در سال جاری بیش از ۱۴۲۰ نفر از ورزشکاران شهرستان اقدام به دریافت بیمه ورزشی کردند، اما برآورد میشود بیش از ۶۰۰ نفر از ورزشکاران بیمه ورزشی ندارند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اردستان گفت: بیشتر باشگاه داران، ورزشکاران و افراد جامعه از بیمه ورزشی که یک بیمه حمایتی در هنگام حوادث ورزشی برای یک ورزشکار است خبر ندارند. با توجه به هزینههای بالای درمان این بیمه میتواند پوشش بسیار خوبی برای ورزشکارانی که هنگام ورزش دچار حوادث میشوند، باشد.
انتهای پیام