نشست مجازی «اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی» برگزار می‌شود

انجمن‌هاای علمی دانشجویی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه‌های جهرم، ارومیه و دانشگاه تهران دوره‌ای مجازی با عنوان «اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با حضور دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، داود سلیمانی ـ کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی و میلاد کمالی ـ کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی در روزهای پنجشنبه اول دی ماه ـ ساعت ۱۵ تا ۱۹ و جمعه دوم دی ماه ـ ساعت ۹ تا ۱۳ برپا می‌شود.

«شرح وظایف مدیر کنترل کیفیت و تقلبات صنایع غذایی»، «نمونه‌برداری و برچسب‌گذاری مواد غذایی» و «ارزیابی حسی در صنایع غذایی»، مطالبی است که در این دوره تدریس می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @food_science_teh پیام دهند.
انتهای پیام
 

  • چهارشنبه/ ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401093020572
  • خبرنگار :