به گزارش ایسنا، برگزاری مراسم افتتاحیه سومین مجمع گفتوگوی تهران (TDF ۲۰۲۲) با حضور وزیر امورخارجه کشورمان و برخی از مقامات از کشورهای نیکاراگوئه، قطر، ونزوئلا، عراق و ... درصدر اخبار پرمخاطب امروز بود.
در جریان برگزاری این مجمع سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران هم با تاکید بر اینکه ما داشتن سلاح هستهای را امنیت آفرین نمیدانیم و مولفههای دیگری را در زمینه امنیت مورد توجه داریم، گفت: البته به این موضوع نیز توجه داریم که داشتن فناوری هستهای خود بازدارنده است.
این دیپلمات ارشد ایرانی همچنین با انتقاد از بیانیه مشترک چین و کشورهای حاشیه خلیج فارس و ادعاهای مطرح شده در آن در مورد تمامیت ارضی ایران، گفت: آنها (چینیها) سعی کردند که این خطا را جبران کنند ولی این خطا به مثابه این بود که ما بیاییم در مورد وضعیت تایوان که جزو خاک چین است اظهار نظر کنیم و قطعا این موضوع مورد خرسندی چینیها نیست و امیدواریم دیگر چنین خطاهایی از سوی چینیها رخ ندهد و به صورت کامل خطای صورت گرفته جبران شود.
همچنین وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نگاه ایران به اهمیت ایجاد امنیت در منطقه و نقش کشورهای منطقه در ایجاد امنیت گفت: در همین چارچوب آمادگی داریم که نشست مشترک وزیران امور خارجه و دفاع میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس و دیگر همسایگان را برگزار کنیم.
در حاشیه همین مراسم حسین امیرعبداللهیان در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا با وزیر خارجه عربستان نیز دیدار و رایزنی خواهد داشت، گفت: گفتوگوها با عربستان در مسیر قبلی خود تداوم پیدا میکند و ما در مسیر دیپلماسی رسمی آمادگی داریم که هر زمان که طرف سعودی آمادگی داشته باشد نسبت به بازگشایی سفارتخانههای دو کشور و بازگشت روابط دو کشور به حالت عادی حرکت کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود انتقاد از رویکرد آمریکاییها در ارتباط با تحولات داخلی ایران در طول سه ماه گذشته و با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه شاهد تغییر رویکرد و واقع بینی این کشور باشیم، گفت: آمریکاییها باید بین ریاکاری و درخواست برای رسیدن به توافق یکی را انتخاب کنند.
در گزارش کامل ایسنا از سومین مجمع گفتوگوی تهران را می توانید اینجا بخوانید.
توضیحات دادستان تهران درباره مصادیق قاچاق ارز از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.
علی صالحی با بیان اینکه هرگونه خرید و فروش ارز بدون رعایت ضوابط تعیین شده توسط دولت و بدون اخذ مجوز از بانک مرکزی از مصادیق قاچاق ارز محسوب میشود، از صدور کیفرخواست ۱۶ "قاچاقچی" ارز خبرداد و افزود: کیفرخواست ۱۶ قاچاقچی حرفهای که با خرید و فروش غیرقانونی ارز، با مجموع مبالغ دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان، دو میلیون و ۴۱۱ هزار دلار و ۲۴۵ هزار یورو قاچاق و پولشویی کردهاند در دادسرای جرایم اقتصادی صادر شد.
در جلسه شورای عالی قوه قضاییه هم حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای از رؤسای کل دادگستریها خواست ترتیبی اتخاذ کنند تا کیفرخواستها و پروندههایی که به دادگاه ارسال و واصل میشوند هر چه سریعتر و تخصصیتر ارجاع شوند و در ارجاع پروندهها، تخصص و توانایی و تجربه قاضی، بیش از پیش مورد لحاظ قرار گیرد.
رئیس قوه قضاییه تاکید کرد که احکام صادره برای افرادی که در هر حوزهای (اعم از امنیتی یا غیرامنیتی) مرتکب جرائم سنگین شدهاند باید در عین مستند و مستدل بودن، بازدارنده نیز باشند.
پاسخ روابط عمومی مجلس شورای اسلامی به اظهارات شهاب حسینی درباره بیانیه نمایندگان مجلس از دیگر خبرهای پربازدید امروز بود.
روابط عمومی مجلس تاکید کرده است: واقعیت این است که ادعایی که آقای شهاب حسینی مطرح می کند، ادامه جمله جعلی و دروغینی است که رسانه های فارسیزبان معاند درباره بیانیه ۲۲۷ نفر از نمایندگان ساخته و پرداختهاند و همانطور که پیش از این بارها توضیح داده شده، این جمله جعلی که «نمایندگان خواستار اعدام دستگیر شدگان هستند» در این بیانیه نیامده و هیچ ارتباطی به این بیانیه و محتوای آن ندارد.
لازم به ذکر است که سیدشهاب الدین حسینی اخیرا در فیلمی که از وی در فضای مجازی منتشر شده، می گوید که «۲۷۷ نماینده مجلس خواستار حکم اعدام برای دستگیر شدگان اغتشاشات اخیر شده اند» و با یادآوری این که نمایندگان مجلس در حقیقت نماینده مردم هستند از آن ها خواسته که «صدای مردم» باشند.
تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از «مسی» و یارانش هم از خبرهای مورد توجه مخاطبان بود.
ناصر کنعانی در صفحه توییتر خود در این ارتباط نوشت: قهرمانی تیم ملی فوتبال آرژانتین در جام جهانی فوتبال در قطر را به مردم این کشور و اعضای تیم و کادر فنی آن تبریک می گویم.
بازی جذاب و دیدنی و البته سخت بود، اما لیونل مسی و یارانش خوش درخشیدند.
توضیحات عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانهای درباره زمان پایان محدودیت های دسترسی به اینترنت هم از خبرهای پرمخاطب بامداد امروز بود.
مهدی باقری با تاکید بر اینکه محدودیت دسترسی به برخی نرم افزارها، هر چه بوده ادامه خواهد یافت مگر اینکه اتفاق جدیدی بیفتد، گفت: مردم محدودیتی برای استفاده از اینترنت ندارند اما محدودیتهایی که برای نرم افزارهای اینستاگرام و واتساپ که متعلق به آمریکا هستند، اعمال شده که طبیعی هم است.
وی با بیان اینکه قصد اداره کنندگان اینستاگرام و واتساپ این بود که در کشور اغتشاش شود و ناامنی و نا آرامی و کشت و کشتار راه بیفتد، اظهار کرد: به عنوان یک شهروند ایرانی معتقدم که اگر این دو نرم افزار متنبه شده باشند و بخواهند به کشور بیایند و به صورت قانونی در کشور ما فعالیت کنند، ابتدا باید تمام خسارات را پرداخت کنند؛ چراکه آنها در اتفاقات اخیر هم مشارکت و هم معاونت داشتند و باید طبق قوانین بینالمللی خسارت بدهند.
انتهای پیام