به گزارش ایسنا، سوده نجفی در نشست تخصصی عارضه سنجی ترافیکی ساختمانهای بزرگ مقیاس که با حضور مسئولان مربوطه در سازمان نظام مهندسی استان تهران برگزار شد، گفت: متاسفانه ترافیک از موضوع تک بعدی خود خارج شده و به یک معضل فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه مدتهاست ساعت اوج ترافیک در شهر از حدود ۵ ساعت به ۱۰ساعت در شبانه روز افزایش یافته، گفت: این روند افزایشی ترافیک که در گذشته مربوط به زمانهای آغازین شب بود و اکنون تا نیمههای شب ادامه دارد نوعی بحران محسوب میشود.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران به آثار ناشی از ترافیک در دو بعد جسمی و روحی اشاره کرد و ادامه داد: برای رفع معضل ترافیک پایتخت باید ابتدا عارضه سنجی صورت گیرد و سپس به دنبال احصاء چالشها باشیم.
عضو شورای شهر تهران در خصوص بررسی و عارضه سنجی که در خصوصمعضل ترافیک پایتخت انجام شده، عنوان کرد: افزایش تولید سالانه ۱۵۰ هزار خودرو، نقص چراغهای راهنمایی و رانندگی و طولانیبودنمدت زمانیکه افراد پشت چراغ قرمز قرار میگیرند از جمله مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد و این امر نیازمند مطالعات ترافیکی و ایجاد تغییر در سازوکارها است.
وی همچنین به کمبود پارکینگ در شهر تهران اشاره کرد و گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پارکینگ در سطح شهر خودروها زمان زیادی را برای پیدا کردن محل پارک صرف میکنند که این امر علاوه بر اتلاف وقت موجب تشدید ترافیک میشود، از سوی دیگر به دلیل نبود پارکینگ، شاهد پارک خودروها به صورت دوبل هستیم که این موضوع نیز بر افزایش ترافیک تاثیر دارد.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه توسعه حمل و نقل عمومی به یک موضوع مهم تبدیل شده است، ادامه داد: تأمین، توسعه و اورهال سیستمهای حمل و نقل باید در سطح ملی و فراملی مورد بررسی قرارگیرد که در حال حاضر این امر نیازمند بودجه است و باید دولت اقدامات لازم را در اینخصوص پیگیری کند.
بنا براعلام پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، نجفی در پایان با تاکید بر انجام مطالعات تطبیقی در حوزه ترافیک و حمل و نقل با شهرهای توسعه یافته، گفت: ضرورت دارد از توانمندی و طرحهای استارتاپها و نخبگان در این زمینه استفاده شود.
انتهای پیام