۵ طلا، ۴ نقره و ۷ برنز نمایندگان ایران در روز دوم کاراته قهرمانی آسیا

نمایندگان کاراته ایران در روز دوم مسابقات قهرمانی آسیا صاحب ۱۶ مدال شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از فدراسیون کاراته، دومین روز از مسابقات کاراته قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ با کسب ۵ طلا، ۴ نقره، ۷ برنز و مجموع ۱۶ مدال  از سوی نمایندگان کاراته ایران به پایان رسید.

در پایان رقابت‌های روز دوم قهرمانی آسیا، حافظ حافظی‌کیا در پاراکاراته، زهرا ابراهیمی، فاطمه‌زهرا سعیدآبادی، محمدجواد صفری در کومیته جوانان و محمود نعمتی در کومیته امیدها به مدال طلا رسیدند، سپیده امینی در کاتای امید دختران، مرتضی کریمی، زهرا علیزاده و کیمیا یوسفی در کومیته امیدها به مدال نقره دست یافتند و الینا صفاجو و سپهر دارابی در کومیته جوانان، محمدمهدی مهاجری، محمد گودرزیان، حنانه صالحی، علیرضا حیدری و هادی کیانی در کومیته امیدها به مدال برنز رسیدند.

پیش از این در روز نخست این رقابت‌ها نیز نمایندگان ایران به یک مدال طلا (کاتای تیمی جوانان دختران)، ۲ نقره (محمدامین اسلامی و سورنا بهزاد کومیته نوجوانان)، ۴ برنز (ساجده جهانشاهی کاتای انفرادی جوانان دختران، محمدحسین فراهانی، زهرا رضازاده و مهلا صداقت در کومیته نوجوانان) دست یافته بودند.

به این ترتیب در پایان روز دوم ایران در مجموع صاحب ۶ طلا، ۶ نقره ۱۱ برنز و مجموع ۲۳ مدال شد.

نتایج کامل نمایندگان ایران در دومین روز مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ به شرح زیر است:

در وزن منهای ۴۸ جوانان زهرا ابراهیمی در گام نخست یستئوزسیک از قزاقستان را ۴ بر ۲ از پیش رو برداشت و در ادامه با نتیجه ۷ بر صفر مقابل آماندا از اندونزی به برتری رسید و با برتری یک بر صفر مقابل نگوین از ویتنام راهی فینال شد. ابراهیمی در فینال با پیروزی یک بر صفر برابر کوبوتا از ژاپن طلایی شد.

فاطمه‌زهرا سعیدآبادی، نماینده وزن منهای ۵۳ کیلوگرم جوانان ابتدا هاکروس از اردن را ۷ بر صفر از پیش رو برداشت و در ادامه تیواری هندوستانی را شکست داد و با پیروزی ۵ بر ۳ مقابل شریزات از قزاقستان راهی دیدار نهایی شد. او در دیدار نهایی با شکست یک بر صفر چان هسین از چین‌تایپه به نشان طلا دست یافت.

در وزن به اضافه ۸۴ کیلوگرم امیدها، محمود نعمتی با برتری قاطع ۷ بر صفر برابر افندی از اندونزی، ۶ بر صفر  مقابل شامون از اردن و ۴ بر صفر برابر آناربکو از قزاقستان بر سکوی قهرمانی آسیا ایستاد.

محمدجواد صفری، نماینده وزن منهای ۶۸ کیلوگرم جوانان ایران، در گام نخست ۹ بر صفر الفاوری از اردن را شکست داد و در ادامه اورازگلدیو از ترکمنستان را ۷ بر صفر از پیش رو براشت و پس از پیروزی مقابل نماینده قزاقستان در دیدار نهایی الرومی از کویت را ۶ بر یک شکست داد و به نشان طلا رسید.

حافظ حافظی‌کیا، تنها نماینده ایران در پیکارهای پاراکاراته با کسب امتیاز ۲۳.۶۸ صاحب نشان طلای این رقابت‌ها شد تا نخستین طلایی تاریخ کاراته ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشد. حافظی‌کیا پس از کسب نشان طلا در اقدامی ارزشمند با پرچم مقدس ایران دور افتخار زد و مورد تشویق تماشاگران حاضر در سالن قرار گرفت.

همچنین در کاتای انفرادی زیر ۲۱ سال دختران سپیده امینی با کسب امتیاز ۲۴.۹۴ در مرحله اول و امتیاز ۲۴.۱۴ در دور دوم فینالیست شد و با قبول شکست برابر کاتاروی قدرتمند ژاپنی در فینال با کسب امتیاز ۲۴.۵۴ بر سکوی دوم آسیا ایستاد.

زهرا علیزاده، نماینده وزن منهای ۶۱ کیلوگرم امید دختران، با پیروزی ۳ بر یک برابر اونیشی از ژاپن و یک بر صفر مقابل چو از هنگ‌کنگ فینالیست شد و در دیدار نهایی ۷ بر صفر نتیجه را به تسنگل قزاقستانی واگذار کرد تا صاحب مدال نقره شود.

در وزن منهای ۶۰ کیلوگرم امید پسران، مرتضی کریمی با ۳ برد قاطع  ۸ بر یک مقابل چنگ از هنگ‌کنگ، ۹ بر یک برابر کوربانبو از ازبکستان و ۸ بر ۲ برابر حریف کامبوجی فینالیست شد و در فینال ۶ بر ۵ مغلوب آلتینبک قزاقستانی شد و به نشان نقره بسنده کرد.

در وزن به اضافه ۶۸ کیلوگرم امید دختران کیمیا یوسفی ۲ بر صفر آدیتی از هندوستان را برد. او در دور دوم ۳ بر صفر حسومی از چین تایپه را شکست داد و در دیدار نهایی مقابل ترازاوا از ژاپن ۳ بر صفر مغلوب شد و بر سکوی دوم آسیا ایستاد.

سپهر دارابی در وزن به اضافه ۷۶ کیلوگرم جوانان ابتدا جیانگ از چین تایپه را ۳ بر صفر شکست داد. سپس نماینده سریلانکا را از پیش رو برداشت و با قبول شکست برابر شارما از هندوستان راهی جدول بازنده‌ها شد و با پیروزی ۸ بر یک برابر نماینده میزبان به نشان برنز دست یافت.

در وزن منهای ۵۹ کیلوگرم جوانان الینا صفاجو در گام نخست موروزاو از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و با قبول شکست مقابل باکروا از قزافستان به دیدار رده‌بندی راه یافت و با پیروزی برابر حریف اردنی صاحب گردن‌آویز برنز شد.

در رقابت‌های رده سنی زیر ۲۱ سال (امید) پسران و در وزن منهای ۵۵ کیلوگرم، محمد گودرزیان در مبارزه نخست مغلوب النامی عربستانی شد و در ادامه در جدول بازنده‌ها با دو پیروزی برابر لاچیکا از فیلیپین و علی بارز از عراق به نشان برنز رسید.

در وزن منهای ۶۸ کیلوگرم امید دختران حنانه صالحی ۹ بر یک بریتو از فیلیپین و ۸ بر صفر ادنان از مالزی را شکست داد. او در ادامه ۵ بر ۳ مغلوب اگاربندیوا از کشور میزبان شد و در جدول بازنده‌ها با پیروزی ۶ بر ۵ مقابل یانسا افندی از اندونزی بر سکوی سوم ایستاد.

در وزن منهای ۷۵ کیلوگرم امید پسران علیرضا حیدری ۲ بر صفر نازمیرادو ترکمنستانی را شکست داد اما در دور دوم و ۴ بر ۳ برابر الهاجراسی از عربستان شکست خورد. او در جدول شانس مجدد مخمدیو را از پیش رو برداشت و به نشان برنز رسید.

در وزن منهای ۶۷ کیلوگرم امید پسران هادی کیانی ایشیکاوا ژاپنی و نورلانبک از قرقیزستان را شکست داد. او در دور سوم ۴ بر یک مغلوب قایت از اردن شد تا با راهیابی به جدول بازنده‌ها و پیروزی ۴ بر ۳ برابر موخات از قزاقستان صاحب نشان برنز شود.

در وزن منهای ۸۴ کیلوگرم امید پسران محمدمهدی مهاجری مغلوب الجعفری از اردن شد و در جدول شانس مجدد ابتدا المالکی از عربستان را ۳ بر صفر شکست داد و در ادامه با برتری ۹ بر یک برابر مینگ پنگ از چین‌تایپه صاحب گردن‌آویز برنز شد.

محمدمهدی مقصودی، محمدصدرا شیدزی، ابوالفضل همدم‌جو، شهداد پورسلیمانی، زینب جعفرنژاد، معصومه محسنیان و زهرا رحیم‌پور دیگر نمایندگان ایران در روز دوم بودند که نتوانستند مدالی را کسب کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۲۳:۵۵
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1401092617749
  • خبرنگار :