پرویز بستانچی ۲۴ آذرماه در جلسه برنامه ریزی تولید و اصلاح فرهنگ مصرف مرغ سایز که با حضور مدیران زنجیره های تولید گوشت مرغ و اتحادیه های طیور استان برگزار شد، بابیان اینکه روزانه به طور متوسط ۲۵۸ تن میزان تولید گوشت مرغ گرم در آذربایجان غربی است، خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم صادر کننده گوشت مرغ به سایر استانها و کشورهای همسایه از جمله عراق است.
وی با اشاره به اهمیت تولید و مصرف مرغ سایز اشاره کرد و گفت: برای بازدهی واحدهای مرغداری و سوددهی آنها باید صنعت مرغ گوشتی را به طرف پرورش مرغ سایز سوق داد.
بستانچی افزود: پرورش مرغ سایز، کاهش ضریب تبدیل و افزایش تعداد دوره های جوجه ریزی واحد گوشتی، کاهش مصرف دان و کاهش در داروهای دامپزشکی را در پی خواهد داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مصرف کننده با خرید مرغ سایز فقط پروتئین خالص خریداری کرده و هیچ گونه دور ریزی در لاشه نخواهد داشت ضمن اینکه مرغ سایز از کیفیت بالایی برخورددار بوده و هیچ باقی مانده داروئی در لاشه مرغ وجود نخواهد داشت.
وی اظهار کرد: تولید محتوا و برنامه های ترویجی برای مرغ سایز در دستور کار جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام