دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت در شیراز برگزار شد

دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار و از صاحبان ایده‌های برتر در این بخش، قدردانی و تجلیل شد.

 معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس در این آئین گفت: باید با اتکا به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی، برای رفع مشکلات تلاش کرد. به کارگیری فناوری‌های جدید در امر تولید، گره‌گشایی از مشکلات و معضلات در کشور را به همراه دارد.

عبدالعلی کریمی تقویت دانش‌بنیان‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود در این زمینه را راهگشای رفع مسایل و بهبود خدمات عنوان کرد.

مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به نامگذاری شعار امسال با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» بر ضرورت تلاش در راستای تحقق این اهداف تاکید و اضافه کرد: باید نگاه مسئولان و مدیران به سمت دانش بنیان برود تا از دانش به تولید رسید.

دکتر عبدالحسین فرح بخش افزود: سرمایه هر کشور منابع زیرزمینی نیست، بلکه نیروی انسانی آن است که در کشور ما با حضور جوانان خلاق، کارآمد و متخصص، توانستیم در زمینه فناوری رشد مطلوبی داشته باشیم.

مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع علوم پزشکی شیراز گفت: رویکرد مدیران باید به سمت اصلاح الگوها، صرفه جویی، افرایش کمیت و کیفیت تغییر یابد.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه نیز با بیان اینکه دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت با رویکرد فرآیندهای دانش بنیان، با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و مدیران دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره با هدف تبادل تجربیات موفق و مطلوب برگزار و طرح‌های موفقی که با رویکرد علمی و عملی در سطح نظام سلامت اجرایی شده، معرفی می‌شود.

دکتر نرجس‌السادات نسبی ارتقاء بهره‌وری، استفاده بهینه از سرمایه انسانی، افزایش سرعت خدمت رسانی، کاهش خطا و دوباره کاری، صرفه‌جویی در هزینه ها، افزایش رضایتمندی، ارتقاء کیفیت خدمات، توسعه نرم افزار و هوشمندسازی را از جمله محورهای این جشنواره عنوان کرد.

رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت که در شیراز برگزار شد، بر اهمیت بهره مندی از دانش هوش مصنوعی در فرآیندسازی، فرآیند نویسی و اجرای آن به عنوان حرکتی رو به جلو تاکید کرد.

دکتر احمد جوانمرد مقوله تعالی و بهبود فرآیندها را از اجزای اصلی تعالی سازمانی برشمرد که با اصلاح هر فرایند، بخش قابل توجهی از مسایل و مشکلات در حوزه خدمت رسانی سازمان مرتفع می‌شود، با بیان اینکه فرایندهای سازمانی متناسب با نیازهای سازمان و برای ارایه خدمت تنظیم می‌شود، گفت: با تلاش در مسیر تسهیل، مشخص تر کردن، اثربخش تر و کارآمدسازی فرآیندها، به بهبود در زمینه ارائه خدمت دست می‌یابیم.

جوانمرد دانش بنیان کردن فرآیندها را گامی در راستای بهبود روند ارائه خدمت و پیشبرد اهداف دانست و افزود: فرآیندها باید به طور مستمر و منظم مورد ارزیابی و پایش قرار گیرد تا به سمت تعالی پیش برویم و اقدامات را بهبود ببخشیم.

رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت استفاده از فرآیند هوشمند و بهره گیری از هوش مصنوعی در فرآیندسازی، فرآیندنویسی و اجرایی کردن آن را موجب دستیابی به تعالی سازمانی خواند و بر تلاش در این زمینه تاکید کرد.

جوانمرد با قدردانی از مسئولان دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز به پاس برگزاری این جشنواره گفت: با پیش‌بینی‌های انجام شده در وزارت بهداشت و همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، پس از بررسی اولویت‌ها و فرایندها و مبانی سازمانی، امیدواریم در سال آینده این چنین جشنواره‌ای با ابعاد گسترده‌تری در سطح کشور برگزار شود.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در دومین جشنواره تعالی کیفیت نظام سلامت که هم‌اکنون در حال برگزاری است، بر اهمیت معرفی ایده‌های برتر پژوهشی به عنوان دریچه‌ای به روی نسل جوان تاکید کرد.

دکتر محمود نجابت در این رویداد که از ابتدای صبح امروز، بیست و یکم آذر در شیراز در حال برگزاری است، با بیان اینکه در آستانه هفته پژوهش قرار داریم و این جشنواره نیز به نحوی نشست هم‌اندیشی پژوهشگران عرصه سلامت است، گفت: در مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی با دارا بودن یکی از بزرگترین ساختارهای نظام اداری کشور، تراکم خدمت رسانی، نیروهای گسترده و فعالیت‌های گسترده در اقصی نقاط کشور، باید همسویی با دانش روز یک اولویت مهم باشد و به دنبال راهکارهای ارتقاء ساختار و تسریع فرآیندها باشیم.

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه مدیران باید تلاش بیشتری برای اجرای فرآیندهای مطلوب داشته باشند تا به هدف اصلی خدمت به مردم برسند، بر به کارگیری مدیریت صحیح در این زمینه تاکید کرد.

نجابت افزود: در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب نکته هایی است برای تضمین آینده کشور که در راستای آن باید  تلاش کرد و دشمنان نیز از مدیریت هوشمندانه مقام معظم رهبری آگاهی دارند و بر این اساس در همه حوزه ها از پیشرفت ایران اسلامی جلوگیری می کنند.

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: باعث افتخار است که معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در کنار گستردگی فعالیت های خود، در امر تحقیق و پژوهش در سلامت نیز فعال هستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401092214646
  • خبرنگار :