امروز در ادامه پویش #سهشنبه_با_کتاب، کتاب «رسانهها و سواد رسانهای» نوشته «زهره ابراهیمی آتانی» توسط رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری معرفی میشود.
معرفی شناسنامهای کتاب
کتاب «رسانهها و سواد رسانهای» نوشته «زهره ابراهیمی آتانی» از مجموعه کتابهای حوزه سواد رسانه است است که توسط انتشارات جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در ۲۸۲ صفحه منتشر شده است.
این کتاب درباره ...
این کتاب در خصوص اهمیت و ضرورت ارتباطات، کارکرد و ویژگیهای رسانهها و تقسیمبندی آنها، تاریخچه مطبوعات، مزایای روزنامهنگاری آنلاین، تقسیمبندی مطبوعات، برنامههای رادیو و تلویزیون، کارکردهای منفی و مثبت تلویزیون و کانالهای تلویزیون نوین، کارکردهای سینما و تئاتر، شبکههای اجتماعی و پیامدهای مثبت و منفی این شبکهها، خبرگزاری و ویژگیها و مشکلات خبرگزاریها، سواد رسانه و ...توضیح داده است.
این کتاب را بخوانید چون...
خواندن این کتاب را توصیه میکنم زیرا دانش علمی ارتباط با رسانهها شما را در موقعیتی قرار میدهد که بهتر بتوانید یک رابطه موزون و متعادل با رسانههایی که اخبار را پوشش میدهند برقرار کنید، این رابطه به نوبه خود به شما در جهت ایجاد کانالهای ارتباطی میان رسانهها و مدیریت آن نیز یاری میرساند.
این کتاب به ما کمک میکند...
با توجه به اینه برقراری ارتباط اولین ضرورت یک زندگی اجتماعی است، مطالعه این کتاب باعث میشود که شناخت بیشتری نسبت به رسانهها و ارتقای سواد رسانهای پیدا کنیم و به اهمیت، ضرورت و جایگاه رسانهها در جامعه بیشتر پی ببریم.
اگر بخواهم درباره کتاب خیلی کوتاه برای شما توضیح بدهم باید بگویم که...
سواد رسانهای مانند نوعی تغذیه است، کسی که مهارت خوبی در تحلیل رسانه کسب کرده میتواند نوع تغذیه دریافتی و رژیم خود را انتخاب کند، در واقع همه اخبار و اطلاعاتی که امروزه از طریق موبایل و شبکههای اجتماعی به فکر و ذهن مردم تزریق میشود، ترکیبی از انواع تغذیههایی است که برای همه مناسب نیست. تنها سواد رسانهای میتواند به فرد در تشخیص درست نوع تغذیه کمک کند، در غیر این صورت فرد دچار مسمومیتهای ذهنی و فکری میشود و قدرت تشخیص درست و نادرست را از دست میدهد. افرادی که سواد رسانهای پایینی دارند دچار انتخابهای نادرست و هیجانات تلقینی رسانهها میشوند. اینگونه افراد کنترل تصمیمات و هیجانات خود را به رسانه واگذار میکنند و این موضوع تبعات خطرناکی برای جامعه و کشور دارد.
این کتاب را توصیه میکنم به...
این کتاب را به همه افراد جامعه توصیه میکنم زیرا آموزش سواد رسانهای باید ابتدا از خانواده آغاز شود و به مرور در سطوح مختلف جامعه رواج یابد، در این راه مسئولیت افراد صاحب نظر، اساتید، پژوهشگران و اندیشمندان در حوزه رسانه به شدت اهمیت دارد. این افراد به کمک راهبردهای اجتماعی میتوانند در اعتلای سطح فرهنگ و سواد رسانهای در جامعه بهترین نقش را ایفا کنند.
این پاراگراف از کتاب را خیلی پسندیدم...
کتاب ماندگارترین رسانه است که در طول تاریخ بشری، توانسته پیچیدهترین و عمیقترین مطالب را در قالب نوشتار انتقال دهد.
موضوع دیگری که در این کتاب بسیار پسندیدم این بود که: خبرگزاری ایسنا یکی از خبرگزاریهای فعال در ایران است، از جمله افتخارات ایسنا این است که خبر دستگیری صدام در عراق برای نخستین بار در جهان توسط این خبرگزاری اعلام شد و بسیاری از خبرگزاریهای بزرگ دنیا این خبر مهم را به نقل از ایسنا منتشر کردند. از اهمیت و قدرت رسانه این است که یک خبر در کمترین زمان به کل دنیا مخابره شود.
از یک تا ۵ به این کتاب چهار ستاره میدهم
به این کتاب امتیاز چهار میدهم، زیرا در این کتاب تنها به معرفی رسانهها پرداخته شده و در خصوص جایگاه و تاثیرپذیری رسانهها توضیح چندانی داده نشده است.
انتهای پیام