علیرضا رادان در دوره آموزشی ارتقاء مهارتهای حرفهایمدیریت که با حضور مدیر تشکلهای مردمنهاد امروز ۲۱ آذر ۱۴۰۱ در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: بههمریختگی در فرایندهای ساختاری و قانونی در حوزه سازمانهای مردمنهاد و عدم بهکارگیری ظرفیتهای سازمان مردمنهاد توسط دولتها از مشکلات و چالشهایی است که هلالاحمر با آن دستوپنجه نرم میکند.
وی با اشاره به اینکه تعدد در صدور مجوز تشکلهای مردمنهاد باید موردبررسی قرار گیرد، افزود: ۲دهه از تشکیل سازمانهای مردمنهاد میگذرد، اما متأسفانه همچنان دولت از کارایی این سازمانها اطلاع ندارد.
این مسئول تأکید کرد: البته ناگفته نماند که در سند تحول دولت سیزدهم، ۱۳ بند به سازمانهای مردمنهاد مربوط میشود که امیدواریم این سند در کارآیی هرچه بیشتر به این سازمانها مؤثر باشد.
وی بیان کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم در حوزههای اجتماعی ازجمله هلالاحمر، آموزش است؛ چراکه اگر در هر حوزهای آموزش صحیح صورت نگیرد، قطعاً به جامعه هدف آسیب خواهد رسید.
رادان تأکید کرد: تا به امروز ۹ هزار تشکل مردمنهاد به ثبت رسیده است اما سازمانهای مردمنهاد، آنطور که باید به بدنه جامعه متصل نیستند. بنابراین ضروری است، این رویه در جهت اثرگذاری و همافزایی بیشتر اصلاح شود.
وی گفت: مردمی سازی، شبکهسازی و توانمندسازی تشکلهای مردمنهاد باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم شاهد فعالیتهای مؤثر از سوی این تشکلها باشیم.
معاون مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: موضوع مهم دیگر، نظارت بر عملکرد انجمنهای مردمنهاد پس از تأسیس است.
این مسئول در پایان تصریح کرد: در تلاشیم در سال جاری یک همایش ملی، تحت عنوان اولین کنگره بینالمللی حکمرانی مردممحور برگزار شود تا به این طریق، اهمیت مشارکت مردم در امور اجتماعی به منصه ظهور برسد.
انتهای پیام