احمدرضا قاسمی دوشنبه ۲۱ آذر در جمع خبرنگاران از برگزاری نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در این فارس خبر داد و گفت: این جشنواره در روز سهشنبه، ۲۲ آذرماه مصادف با هفته پژوهش در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این جشنواره شامل برپایی نمایشگاه محصولات فناورانه، رونمایی از طرح علمی برتر و کتاب و قدردانی از برترینهای علمی خواهد بود، گفت: در این رویداد از طرحهای علمی و پژوهشی پینگر آکوستیک و کود ارگانیک رونمایی خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری فارس همچنین از رونمایی کتاب اصول طراحی و ساخت فنرهای رینگی نوشته حمیدرضا صادقی و محمد مهدی تولایی خبر داد.
قاسمی همچنین تقدیر از برترینهای علمی فارس را از دیگر برنامههای این جشنواره ذکر و عنوان کرد: در نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در فارس از ۲۶ نفر از نفرات برتر علمی استان در بخشهای مختلف شتاب دهنده برتر، شرکت دانش بنیان برتر، خیر برتر در عرصه علم و فناوری، زوج نخبه برتر، استاد برتر در حوزه فناوری، مرکز رشد برتر بسیج استان فارس، نوآور برتر، کارآفرین برتر، مدیر علمی برتر استان فارس، پایگاه علمی برتر فارس، نفرات برتر کارگروه خانه نخبگان فارس، فعال کارگروه ستاد علم و فناوری، پژوهشگر برتر برتر فارس و خبرنگار برتر خبرگزاری علم و فناوری استان فارس تقدیر خواهد شد.
او با اشاره به برپایی نمایشگاه محصولات فناورانه در سالن مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز از امروز، عنوان کرد: در این نمایشگاه ۸ طرح شامل پلتفرم قاصدک، پودر استخوان مربوط به مصارف دندانپزشکی و دستکش مخصوص بیماران رینود Raynaud ، حوزه مدار الکتریکی، تولید پلیمر اصلاح کننده قیر و آسفالت (الاستو پلاستومر)، تولید نیمه صنعتی گرافن اکساید، سیستم پایش محیطی و آنتن شیپوری و ماژول کاهش انتقال صوت از شیشه، شتاب دهنده سپند و کیت آزمایشگاهی دامپزشکی به عرصه نمایش گذاشته شده است.
قاسمی با بیان اینکه سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس سخنران ویژه این جشنواره خواهد بود، به تشریح ساختار و اقدامات سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس پرداخت و گفت: هماکنون در سطح استان چهل پایگاه علمی و هفت مرکز رشد در زمینههای الکترونیک، شیمی، مکانیک، کشاورزی، عمران، صنعت و... ذیل سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان مشغول فعالیت هستند.
او با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص افزایش کمی و کیفی شرکتهای دانش بنیان، گفت: در مراکز تحت نظر سازمان در نظر داریم ایدهها را به نمونههای اولیه و با هدایت، حمایت و مشاوره به محصولات تجاری تبدیل کنیم و در نهایت هستههای فناور به واحدهای فناور و سرانجام به شرکت های دانش بنیان مبدل شوند.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس، با این تاکید که افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان بستر تبدیل شدن به مرجعیت علمی است، به فعالیت خانه نخبگان این سازمان اشاره و اضافه کرد: این مرکز دارای پنج کارگروه صنعت، عمران، سلامت، گردشگری و کشاورزی است که به احصای چالشها، فرصتها و مسائل میپردازد.
انتهای پیام