به گزارش ایسنا محمد رضویزاده در حاشیه امضای تفاهمنامه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزارت علوم در جمع خبرنگاران با اشاره به امضای تفاهمنامه با وزارت علوم، افزود: از گذشته با وزارت علوم همکاریهایی داشتهایم و در این تفاهمنامه بیشتر یه دنبال توسعه همکاریهای پژوهشی، آموزشی و فناوری بودهایم.
وی ادامه داد: این تفاهمنامه در این راستا بود که از پایاننامههای دانشجویی حمایت کنیم و در این همکاری تلاش میکنیم پایاننامههای دانشجویی را به سمت رفع نیازهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سوق دهیم.
رضویزاده ماموریت اصلی این پژوهشگاه را حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در کشور دانست و ادامه داد: بر این اساس از جمله مواردی که در این تفاهمنامه بر آن تاکید شد، موضوع "ایجاد مراکز نوآوری مشترک با وزارت علوم" و "آموزش" بوده است؛ چرا که یکی از ماموریتهای ما در این پژوهشگاه توسعه آموزش و تربیت نیروی انسانی و یکی از مفاد این تفاهمنامه نیز بر این موضوع تاکید شده است.
وی با اشاره به جزئیات این تفاهمنامه، خاطرنشان کرد: ما به عنوان بازوی پژوهشی وزارت ارتباطات هستیم، از این رو کلیه فعالیتهای ما در حوزه رفع نیازهای فاوا در کشور است. به همین دلیل ما از پایاننامههایی حمایت میکنیم که در راستای اهداف کلان و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور باشند. این اهداف کلان شامل اولویتهای وزارت ارتباطات در راستای زیرساختهای توسعه ارتباطات است.
رضویزاده ادامه داد: برای حمایت از پایاننامهها حدود ۱۵ میلیارد تومان در سال جاری بودجه پیشبینی کردیم تا با این اعتبارات از بخش زیادی از پایان نامههای ارشد و دکتری در حوزه ارتباطات، هوش مصنوعی و کلیه حوزههای مرتبط حمایت کنیم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این اعتبارات از سوی وزارت ارتباطات تامین خواهد شد و در کنار آن سعی میشود تا با حمایتهای مالی وزارت علوم نیز برای حمایت از پایاننامهها استفاده کنیم تا همافزایی ایجاد شود.
وی اضافه کرد: حمایتهای این پژوهشگاه تنها محدود به حمایت از پایاننامه نمیشود، بلکه طرحهایی مانند فرصت مطالعاتی استادان و همکاری با پروژههای پژوهشی را داریم.
رضویزاده خاطرنشان کرد: همچنین در حال راهاندازی یک مرکز نوآوری هستیم و از همه پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان برای استقرار در آن دعوت به همکاری میکنیم.
انتهای پیام