ایرج حسن پور در جلسه ساماندهی مبادلات مرزی استان افزود: در مدت اعلام شده کالاهایی ازجمله سیمان ،کلینکر،سنگ تراورتن،کک زغال،زغال سنگ حرارتی،خرما،گاز،تره بار،سم کشاورزی،گوجه فرنگی،پودر رختشویی،سیب، درختی، آلو بخارا، کشمش تیزابی ،میگو و سایر محصولات کشاورزی و مواد خوراکی مجاز از مرزهای استان صادر شده است.
حسن پور ادامه داد: تمامی کالاهای اعلام شده در همین بازهی زمانی از طریق گمرکات و بازارچه های مرزی استان به کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، عراق، کویت، امارات ترکمنستان، ازبکستان و اندونزی صادر شده است.
همچنین شاهکرم مدیر پایانه مرزی میرجاوه گفت: در هشت ماه سال جاری از پایانه مرزی میرجاوه یک میلیون تن کالا صادرات و واردات داشتیم که نسبت به مدت مشابه ۳۳ درصد داشتیم بیش از ۶۰۰ هزار تن صادرات بود .
مدیر پایانه مرزی میرجاوه ادامه داد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش را نشان می دهد و ۲۴۷ هزار تن واردات و ۲۰۰ هزار تن ترانزیت بوده است .
وی بیان کرد: عمده کالاهای صادراتی از پایانه مرزی میرجاوه گازمایع و انواع قیر و پیاز و کنجد و گوجه فرنگی است و روزانه ۲۰۰کامیون از مرز میرجاوه تردد میکنند.
وی با اشاره به جایگاه استان در توسعه اقتصادی و رونق تولید، گفت: استان سیستان و بلوچستان یکی ازاستانهایی است که بیشترین مرز خاکی و آبی را دارد، سابقه تاریخی این استان در مبادلات تجاری و قرارداشتن در مهم ترین مسیر تجاری دنیای قدیم(جاده ابریشم)و نیز مراودات قومی و فرهنگی و اجتماعی مرزنشینان با کشور های همسایه این استان پهناور، کشورمان را همواره در یک موقعیت صادراتی خاص قرار داده است.
انتهای پیام