دکتر محمود تعجبی یکشنبه ۲۰ آذرماه در مراسم تکریم خود، اظهار کرد: بخشی از اقدامات انجام شده از سال ۹۵ که بنده این مسئولیت را پذیرفتم، در حوزه کالبدی و فضای عمرانی دانشگاه بود. زمانی که به این مسئولیت منصوب شدم، ساختمان ستادی دانشگاه در شأن آموزش عالی استان نبود بنابراین با کمک دوستان، فضای مناسبی برای ستاد دانشگاه درنظر گرفتیم.
وی تصریح کرد: در بحث پالایش و پایش مدرسان تا قبل از سال ۹۵ تعداد زیادی مدرس، کد مدرسی داشتند اما تدریس نمیکردند و یا صلاحیت نداشتند بنابراین پالایشی صورت گرفت و امروز هیچ مدرسی بدون کد نمیتواند تدریس کند. دانشگاه علمی- کاربردی برای ادامه حیات خود باید در راستای کیفیت گام بردارد.
رئیس سابق دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان همدان با بیان اینکه برای برگزاری هر رخدادی داوطلب میشدیم چراکه به همکارانمان ایمان داشتم، مطرح کرد: المپیادهای ورزشی و فرهنگی که متولی برگزاری آن بودیم، کارگاهی برای ما بود و همکاران ما الان میتوانند این برنامهها را در سطح کشور برگزار کنند.
تعجبی در بحث تکریم ارباب رجوع خاطرنشان کرد: اعتقادم بر این است اگر کار هر فردی که به ما رجوع میکند را درست انجام دهیم، به اسلام و جمهوری اسلامی خدمت کردیم و خوشبینسازی جمهوری اسلامی و اسلام باید سرلوحه کار ما قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه قضاوت فعالیتهای بنده به عهده همکاران و دوستان است، گفت: اگر کاری در این سالها انجام شده نتیجه فعالیت تیمی است. مسئولیت در نظام اسلامی فرصتی برای خدمت به مردم و ادای دین به اسلام است و تلاش بنده این بود فضای مناسبی برای این خدمت فراهم کنم.
به گزارش ایسنا، امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علمی- کاربردی استان همدان از زحمات دکتر «محمود تعجبی» تقدیر و دکتر «فرشاد مسعودیان» به این سمت منصوب شد.
انتهای پیام