• یکشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401092013342
  • منبع : نمایندگی همدان

معاون مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی- کاربردی:

هنگام استقرار دانشگاه‌های علمی- کاربردی باید به زیست‌بوم مناطق توجه کرد

هنگام استقرار دانشگاه‌های علمی- کاربردی باید به زیست‌بوم مناطق توجه کرد

ایسنا/همدان معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی- کاربردی گفت: هنگام استقرار واحد دانشگاهی علمی- کاربردی باید به زیست‌بوم مناطق توجه کرد.

دکتر حامد باقری‌فراهانی یکشنبه ۲۰ آذرماه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان همدان، اظهار کرد: زمانی که در استان همدان واحد دانشگاهی خود را مستقر می‌کنیم، انتظار داریم این نگاه با زیست بوم استان هماهنگ شود چراکه ظرفیت‌ها نشان می‌دهد در کدام نقطه، چه رشته‌ای ایجاد کنیم. 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان همدان تصریح کرد: گردشگری و تولید محصولات باغی ظرفیت بالقوه استان همدان است و باید ببینیم تا چه حد به این موضوع توجه کردیم.

وی در رابطه با ویژگی‌های دانشگاه جامع علمی-کاربردی توضیح داد: در بخش‌های مختلف کشور همچنان نسبت به فعالیت‌های کشور شناختی وجود ندارد. یکی از ویژگی‌های دانشگاه جامع علمی- کاربردی این موضوع است که ساختار دانشگاه مبتنی بر مدیریت منابع به جای تصدی گری بر منابع است.

باقری‌فراهانی ادامه داد: یکی از مزیت‌های این موضوع این است که ظرفیت بخش‌های غیردولتی در خدمت آموزش و عالی قرار می‌گیرد و این ظرفیت یک انعطاف پذیری و پویایی خوبی به دانشگاه داده همچنین یک ظرفیت دیگر وجود دارد و آن ارتباط ساختاری با بازارکار است.

وی خاطرنشان کرد: اکثر دانشگاه‌ها به دنبال برقراری ارتباط با بازارکار هستند اما خوشبختانه در این دانشگاه ارتباط از ابتدا برقرار است به طوریکه محوریت آموزش مبتنی بر مشاغل است و هر کسی به هر رشته‌ای وارد می‌شود مشخص است وارد چه شغلی خواهد شد.

باقری‌فراهانی اظهار کرد: ما بر خلاف سایر دانشگاه‌ها یک بدنه سنگین نیروی انسانی نداریم و در دانشگاه جامع علمی- کاربردی از مدرسان حق‌التدریسی استفاده می‌کنیم که در کنار فعالیت در بازارکار، تجربیات خود را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری کشور این بود که در برنامه ششم توسعه ۳۰ درصد آموزش‌ها مهارت‌محور باشد، گفت: ۱۵ درصد در برنامه ششم محقق شده اما این آمار در کشورهایی که تراز مالی بالایی دارند، ۵۰ تا ۷۰ درصد است.

به گزارش ایسنا، امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علمی- کاربردی استان همدان از زحمات دکتر «محمود تعجبی» تقدیر و دکتر «فرشاد مسعودیان» به این سمت منصوب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha