رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان:

درصدی از طرح دستیار فناوری به دانشگاه‌های حوزه مهارتی تخصیص داده شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: ضرورت دارد درصدی از طرح دستیار فناوری به دانشگاه‌هایی که در حوزه مهارتی کار می‌کنند تخصیص داده شود.

محمدرضا جعفری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان با ۷۴۰۰ دانشجو و ۱۵ مرکز آموزش علمی کاربردی است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون پنج مرکز نوآوری داریم و بناست سه مرکز جدید نوآوری دیگر را نیز ایجاد کنیم، افزود: تا پایان سال ۱۴ تولیدات استارت‌آپی تقاضا محور را به انجام خواهیم رساند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: تعامل خوبی را با پارک علمی و فناوری استان برقرار شده و امکان‌سنجی ایجاد یک مرکز رشد مشترک با پارک را در دستور کار داریم.

جعفری بیان کرد: ۴۰ تولیدکننده در شهرستان بروجرد داریم.

وی افزود: کلینیک مشاوره و توسعه کارآفرینی را در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان راه‌اندازی کردیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان اظهار کرد: مرکز رشد و کسب و کارهای نوپا و صنایع خلاق نیاز است راه‌اندازی شود.

جعفری با بیان اینکه هفته پژوهش ظرفیت خوبی است که در غرفه‌های هفته پژوهش می‌توان دستاوردهای این دانشگاه را به نمایش گذاشت، تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی مأموریت تربیت نیروی تخصصی و کارآفرینی را بر عهده داریم.

وی عنوان کرد: در مقاطع کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای و کارشناسی فنی و کارشناسی حرفه‌ای دانشجو تربیت می‌کنیم و ضرورت دارد درصدی از طرح دستیار فناوری را به دانشگاه‌هایی که در حوزه مهارتی کار می‌کنند تخصیص داده شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401091912146
  • خبرنگار : 50177