علی نظری هفدهم آذرماه، در نشست پرسش و پاسخ با اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان، با نگاه نشانهشناسی واژه، کلمه معدن را دارای عناصری همچون مانایی و جاودانگی دانست.
رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: هرگونه استخراج و بهرهبرداری از معادن باید به گونهای باشد که باعث نابودی کامل معدن نشود و باید همواره بازسازی و ماندگاری در این زمینه وجود داشته باشد.
وی با استناد به آموزههای دینی بهویژه مفاهیم انسانساز امام علی (ع) به این نکته اشاره کرد که هرگونه استفاده و بهرهبرداری از مکانهای نظام هستی همچون کوهها و معادن بایستی همراه با مسئولیتپذیری انسان نسبت به آنها باشد؛ زیرا در روز قیامت درباره این موضوع از انسانها، پرسش خواهد شد.
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: در تعالیم قرآنی و دینی، اهمیت دارد که نوع استفاده انسان از منابع و مکانها و محیط پیرامون، براساس اسراف و نابودی و هلاک کردن آنها بوده است یا برمبنای آبادانی و عمران محل زندگی صورت گرفته است؟
وی مفهوم افساد در زمین را از نگاه قرآنی تبیین کرد و اتلاف و نابود کردن منابع و سرمایهها را از موارد افساد در زمین دانست.
نظری نوع بهرهبرداری از معادن را بر اساس تعالیم قرآنی، بهرهبرداری همراه با نگاه به نسلهای آینده و ماندگاری و جاودانگی، دانست.
انتهای پیام