به گزارش ایسنا، دکتر علی سالاریان با تاکید بر این که فارغ التحصیلان سایر رشتهها (مهندسی و علوم انسانی) پس از دانش آموختگی برای برگزیدن مکان خدمت خود نیازی به جمع آوری امتیاز و حضور اجباری درمناطق محروم ندارند؛ گفت: حضور و ماندگاری جامعه پزشکی در مناطق محروم نیز باید به انتخاب و میل قلبی همکاران و با ارائه تسهیلات ، حقوق و حمایت مناسب باشد.
وی با بیان این که سازمان نظام پزشکی بر این باور است که مطابق قانون اساسی کشور، آموزش و پرورش تا سطوح عالی از جمله حقوق تمامی هموطنان است؛ اظهار کرد: همان طور که فارغ التحصیلان سایر رشتهها (مهندسی و علوم انسانی) پس از دانش آموختگی برای برگزیدن مکان خدمت خود نیازی به جمع آوری امتیاز و حضور اجباری در مناطق محروم ندارند؛ گفت: حضور و ماندگاری جامعه پزشکی در مناطق محروم نیز باید با مکانیسمهای تشویقی از سوی دولت و به انتخاب و میل قلبی همکاران و با ارائه تسهیلات ، حقوق و حمایت مناسب باشد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، وی افزود: باید جنبههای اجباری و سلبی موجود در این امر حذف شود و یقینا میل قلبی و رضایت شخصی جوانان فرهیخته ارائه دهنده خدمات سلامت برای حضور در مناطق محروم و دورافتاده کشور با پرداختهای منطقی و منظم و همچنین ارائه تسهیلات موجب توزیع بهتر و عادلانهتر خدمات سلامت خواهد شد.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ادامه داد: تجربه سالیان اخیر نشان داده است که سیاستهای اجباری و سلبی از طریق امتیازها، دورههای اجباری و ... باعث کاهش کیفیت خدمات سلامت ، نارضایتی همکاران و در نهایت عدم رضایت مردم و بیماران از خدمات سلامت میشود.
انتهای پیام