حسین فضلی افزود: با حمایت رئیس سازمان و پیگیری های معاونت توسعه و بازرگانی ۹۰۰ تن برنج تایلندی هم سهمیه گرفته ایم که با سازمان صمت و سازمان حقوق مصرف کننده در حال تعیین قیمت هستیم که بزودی توزیع می شود.
وی گفت: هنوز سهمیه اقلام اساسی استان ها اعلام نشده است، ما درخواست ۲۰۰۰ تن برنج را داشتیم و توانستیم بطور ویژه ۹۰۰ تن تخصیص بگیریم.
معاون توسعه و بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان بیان کرد: از ۵۲۰۰ تن شکر، ۵۰۰ تن شکر خانوار به علت عدم وجود تفاوت قیمتی با بازار آزاد مورد استقبال واقع نشد .
وی افزود: در زمینه مرغ منجمد هم از ابتدای سال تاکنون افزون بر ۱۲۰۰ تن مرغ توزیع شده، در مقاطع زمانی که جوجه ریزی کم بوده و کاهش تولید داشتیم به منظور تنظیم بازار و همچنین در ماه های محرم و سفر برای هیات های مذهبی و موکب ها توزیع شده است.
فضلی گفت: به منظور متعادل نگه داشتن قیمت گوشت قرمز و تنظیم بازار حدود ۳۱۹ تن گوشت از طریق اتحادیه ها، تعاونی ها و تشکل ها توزیع شده است.
وی بیان کرد: آنچه حائز اهمیت است وجود شبکه توزیع اقلام به صورت مویرگی است که از طریق سازمان تعاون روستایی با دارا بودن سیستم توزیع هوشمند و بازارچه عرضه مستقیم کالا انجام شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان همدان، همچنین از طریق شبکه هایی که در سراسر استان در شهرها و روستاهای کوچک هستند، سهمیه های مربوط به دانشگاه ها، پادگان های نظامی، کمیته امداد، بهزیستی و ... هم زمان در سراسر استان توزیع می شود.
انتهای پیام