وحید شعبانی در حاشیه اجرای بیست و چهارمین مرحله مانور زلزله و ایمنی در مدارس استان خوزستان، اظهار کرد: دانشآموزان، در محیط مدرسه و منزل از جمله گروههای جامعه هستند که همواره در معرض خطرات ناشی از زلزله قرار دارند در این راستا آموزش و مانورهای مداوم و مستمر برای آمادگی این عزیزان برای مواجعه با خطرات زلزله به عنوان حلقه گم شده در چرخه مدیریت بحران زلزله امری ضروری است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله.افزایش آگاهی دانشآموزان در مورد زلزله. ایجاد آمادگی برای انجام واکنشهای صحیح و سریع در برابر زلزله، برانگیختن حس کنجکاوی دانشآموزان به عنوان آیندهسازان کشور و ایجاد فرهنگ ایمنی در برابر زلزله از اهم اهداف مانور بودند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه آموزش و برگزاری مانورهای هدفمند برای دانشآموزان، جهت مقابله با بحران، امدادرسانی و پیشگیری از زلزله، آنها را میتوان در محیط مدرسه و منزل جهت مقابله در برابر زلزله آماده کرد، ادامه داد: شبیهسازی صحنه زلزلههای گذشته و انجام تمرینات و مانورهای دورهای و مداوم توسط آحاد مردم و به ویژه دانشآموزان و نیز ارزیابی نتایج حاصله از آن و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن با بهرهگیری از تجربههای افراد در کاهش مخاطرات زلزله بسیار موثر است.
شعبانی تصریح کرد: دانشآموزان هنگام اجرای مانورها در شرایط حادثه قرار گرفته و همین امر باعث میشود که شیوه رویارویی با زلزله را که از پیش با استفاده از روشهای علمی و نتیجهبخش تدوین شده و مورد ارزیابی نیز قرار گرفته را بیاموزند و این یافتههای تجربه شده را نیز در طول زندگی و هنگام زلزله مورد استفاده قرار دهند.
بیست و چهارمین مانور زلزله و ایمنی مدارس خوزستان در آموزشگاه شیخ انصاری اهواز با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، معاون عمرانی استاندار خوزستان، سرپرست فرمانداری شهرستان اهواز، فرماندهان نظامی و انتظامی، عوامل امدادی برگزار شد.
مانور ۸ آذر ۱۴۰۱ با شعار مدرسه ایمن جامعه تابآور و با همکاری کانونهای دانشآموزی هلال احمر اجرا شد و دانشآموزان مهارتهایی مانند حفظ خونسردی، پناهگیری ایمن، خروج اضطراری، برپایی چادر، اطفای حریق و حمل مصدوم را فرا گرفتند.
انتهای پیام