به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
(لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ ٱلنَّاسِ عَدَٰوَةً لِّلَّذِینَ ءَامَنُواْ ٱلْیَهُودَ وَٱلَّذِینَ أَشْرَکُوا)
«هر آینه دشمنترین مردم نسبت به مسلمانان، یهود و مشرکان را خواهی یافت ».
جام جهانی، نمایش نفرت ملتها از رژیم غاصب صیهونیستی
جام جهانی ۲۰۲۲ در دوحه قطر، به دلیل حضور خبرنگاران رژیم صهیونسیتی در میان تماشاگران که از سراسر جهان به دوحه پایتخت قطر آمده اند، تبدیل به صحنه های شکوهمند و عزتمند حمایت آنان از مقاومت اسلامی و دفاع از حقوق غصب شده مردم فلسطین بود که به صحنه و نمایش پرشکوه نفرت مردم مسلمان علیه رژیم کودک کش اسرائیل تبدیل گردید.
در ادامه رقابتهای جهانی در دوحه شرایط سیاسی به سمت دیگری چرخانده شد و نام فلسطین بیش از هر رویداد دیگری پرتکرار شد. از بازوبند گرفته تا پرچمها و پوسترها از سوی تماشگران در ورزشگاهها تبدیل به ابزار همبستگی با فلسطین در جام جهانی شده و در حالی که فلسطین تیمی در این مسابقات ندارند، اما به نظر می رسد که بیش از هر کشور دیگری در مسابقات جام جهانی تشویق میشود و حتی تعداد هوادارانش از همه تیمهای فوتبال معروف جهانی، بیشتر است.
شاید برای عدهای باور کردنی باشد اما تقریبا این روزها هر مسابقه فوتبالی که در ورزشگاههای دوحه برگزار می شود، به صحنه اعلام همبستگی با فلسطین و انزجار از صهیونیستها تبدیل شده و در میانه برگزاری مسابقات، بسیاری از هواداران با چفیه فلسطینی دیده میشوند تا همبستگی خود را با فلسطینیها نشان دهند. حمایت از فلسطین در فضای مجازی به صورت زنده نیز مشهود است و گردشگران جام جهانی برای انتشار تصاویر خود در فضای مجازی از هشتگ #RaisePalestineFlag (پرچم فلسطین را بالا ببرید) برای به اشتراک گذاشتن عکسها و ویدیوها استفاده میکنند.
آزادی فلسطین، شعار محوری جام جهانی است
در همین رابطه «میدل ایست آی» گزارش داده بسیاری از کسانی که پرچم فلسطین را در دست دارند این کار را به عنوان نوعی اعتراض علیه حضور گردشگران و خبرنگاران صهیونیست در مسابقات جام جهانی انجام میدهند، هرچند حمایت از فلسطین در طول جام جهانی تاکنون به طرق مختلف آشکار شده است. همچنین صدای هوادارانی که پس از مسابقات در نقاط مهم و مقاصد توریستی دوحه قدم میزدند و در حمایت از فلسطین شعار آزادی فلسطین را سر می دهند، خبرنگاران رسانه های صهیونیستی که به بهانه پوشش اخبار ورزشی جام جهانی در دوحه اقدام به زمینه سازی برای سازش و عادی سازی روابط در میان تماشاگران آمده بودند با اعتراض و خشم مردم روبرو شدند، آنان در گزارش های خود اعتراف کردند:
شاهد بودیم که چقدر (تماشاگران) دوست دارند بینی ما را به خاک بمالند و دیدیم هرچه که با اسرائیل ارتباط دارد چقدر در دل آن ها کینه و نفرت ایجاد می کند.
آن ها اضافه کردند: فلسطینی ها، قطری ها، مغربی ها، اردنی ها، سوری ها، مصری ها و لبنانی ها در خیابان های قطر با خشم و نفرت به ما نگاه می کنند.
این خبرنگاران صهیونیستی گفتند: ما خودمان را اسرائیلی معرفی کردیم ولی وقتی دیدیم این کار به برخورد آن ها با ما و توهین و دشنام منجر می شود تصمیم گرفتیم خودمان را روزنامه نگاران اکوادری معرفی کنیم.
در چند روز گذشته خبرها و تصاویر مختلفی از طرد و تحقیر تیم های خبری صهیونیستی از طرف تماشاچیان کشورهای مختلف اسلامی در قطر منتشر شده است.
این تحقیرها تا جایی پیش رفته است که خبرنگاران صهیونیست در قطر به انزوای شدید خود در این کشور اعتراف کردند.
یکی از این خبرنگارها اعلام کرده بود که پس از فاش شدن هویت وی، صاحب یکی از رستوران ها او را از رستوران خود اخراج کرده و یک راننده نیز او را از تاکسی پایین انداخته است.
حوادث و اتفاقات جام جهانی نمونه های بارز خشم و نفرت مردم مسلمان منطقه است که برخلاف سیاستهای سازشکارانه و خیانتکارانه حکام وابسته و بزدل آنان، راه و مرام خود را از آنان جدا کرده اند و از هر فرصتی استفاده میکنند که به جهانیان و به ویژه حکام و سردمداران سلطه گر و خائن نشان دهند که ما با این سازش ها و خیانت ها بشدت مخالف و معترض هستیم .
انتهای پیام