حجت الاسلام علی عربپور در مراسم صبحگاه مشترک اداری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان که به مناسبت هفته بسیج با بیان اینکه به ۱۳ کشور دنیا سفرهای علمی، زیارتی و پژوهشی داشته ام، گفت: در جریان این سفرها به این نتیجه رسیده ام که هیچ جای دنیا مثل ایران نیست و صلابت و اقتدار ایران را ندارد، دل مردم ایران بسیجی است و هر کس در درون خود قرارگاهی برای مقابله با دشمن دارد.
وی با اشاره به اینکه بسیج ابعاد مختلفی دارد، افزود: بسیج اقیانوسی عمیق و بیکران است، کسی که شنا بداند موفق و هر کسی راه را نداند غرق می شود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان اظهار کرد: طبق حدیث نورانی و حکمت ۷۳ نهج البلاغه هر کسی خودش را پیشران امام جامعه قرار می دهد وظایفی دارد، در تمامی عرصه ها می توانیم امامت داشته باشیم، در سپاه، در آموزش و پرورش و...باید امامت داشته باشیم که با صدارت و ریاست فرق می کند، قبل از اینکه معلم بخواهد درس بدهد باید امام باشد.
عربپور ضمن یادکرد از شهید میثمی گفت: وی مردی مخلص و عارف بود، بنده ۸ سال در جبهه هم رزم ایشان بودم که از دیدگاهش معلم بایستی پارچی پر از معارف باشد تا بتواند در ظرف خالی دانش آموزان بریزد، معلم باید معلم پرورش بدهد که این موضوع با کسالت جور در نمی آید، قرارگاه درونی باید از ستاد شروع شود، ستادهای غیر جهادی راه به جایی نمی برند.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش و مدارس سوریه باعث سقوطش شدند، قشری مرتجع در آموزش و پرورش این کشور نفوذ کردند، بشار اسد می خواست تحول ایجاد کند اما موفق نبود، مدارسی که باید دانش آموز را خداگونه بار بیاورند رفتند به سمت جنگ با دانش آموز، انهدام و بار آوردن انسانی کینه جو، حاج قاسم اگر نبود ایران حتما تا حالا تجزیه شده بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان گفت: باید درون خود را وارسی کنیم، ببینیم در دل ما چه می گذرد؟ در ذهن ما چه می گذرد؟ همه ما باید در درون خود جستجو کنیم و درون جامعه و آسیب ها و چالش ها را شناسایی کنیم، این انقلاب بعد از ۴۳ سال ریشه دوانده و محکم و پابرجاست و با معلمان، استادان، دانشجویان و دانش آموزانی سالم می تواند به مسیر خود با اقتدار ادامه دهد.
عربپور افزود: در انقلاب اسلامی در بعضی موارد تا ۳۰ درصد و در برخی موارد تا ۸۰ درصد موفق بوده ایم، باید نگاهی منصفانه داشته باشیم، اگر بخواهیم در رسالت خود کوتاهی کنیم، غفلت، ما را می گیرد و دچار خسران می شویم، در مهندسی تاکتیک برای غلبه بر دشمن باید راه های نفوذ را ببندیم این نفوذ خاص آموزش و پرورش نیست، نفوذ این نیست که بمب گذاری شود بلکه گاهی به این معنی است که بین دانش آموزان و در ذهن آنان نفوذ کنند.
وی ادامه داد: ایرانی ها صبورند، این آشوب ها یکی پس از دیگری می آیند و می روند، طبیعت همه انقلاب های دنیا همین است یک عده می آیند و یک عده می روند اما این انقلاب متفاوت است، تا می توانیم باید بصیرت خود را ارتقا بخشیم، تا دشمن را نشناسیم نمی توانیم دفاع کنیم، ما چقدر انقلاب را می شناسیم و چقدر برایش زحمت کشیده ایم، این انقلاب ملهم از مکتب عاشوراست، ما و شما باید جایگاه حق را پیدا کنیم و به مردم نشان دهیم تا راه را نشناسیم تا مواضع و اشیا را نشناسیم نمی توانیم دفاع کنیم، رزمندگان و شهدا انقلاب را شناختند و به بصیرت و معرفت رسیدند.
انتهای پیام