تشکیل ۶۲ تشکل کارگری- کارفرمایی در همدان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از تشکیل ۶۲ تشکل کارگری- کارفرمایی در هفت ماهه امسال در سطح استان خبر داد.

یوسف شعبانی گفت: در هفت ماهه امسال در مجموع ۶۲ تشکل کارگری- کارفرمایی در سطح واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی مشمول قانون کار استان تشکیل(تأسیس یا تجدید انتخابات) شده که از این میان، ۲۹ مورد آن تأسیس تشکل، به شرح  ۲۲ نماینده کارگران، دو مورد شورای اسلامی کار، سه مورد انجمن صنفی کارگری، سه مورد انجمن صنفی کارفرمایی و ۳۳ مورد تجدید انتخابات انواع تشکل‌ها است.

وی اظهار کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه تشکل‌های کارگری موفق به تحقق ۱۰۰ درصدی عملکرد در حوزه تأسیس تشکل‌ها، تشکیل انجمن صنفی کارگری، تشکیل شوراهای اسلامی کار، تحقق ۳۶۶ درصدی در حوزه تشکیل نماینده کارگران و تحقق ۱۵۷ درصدی در تجدید انتخابات تشکل‌های کارگری و کارفرمایی شد.

شعبانی با بیان اینکه استان همدان ۲۲۰  تشکل کارگری و کارفرمایی دارد، افزود: ۳۵ شورای اسلامی کار، ۱۱۲  نمایندگان کارگر، ۲۶  انجمن صنفی کارگری، ۳۵ انجمن صنفی کارفرمایی، هشت کانون کارگران بازنشسته، دو کانون انجمن صنفی کارفرمایی استان، یک کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان و یک مجمع نمایندگان کارگران در این استان وجود دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان یادآور شد: با توجه به اینکه تشکل‌ها از نزدیک با مسائل حرفه‌ای و اقتصادی کارگران و کارفرمایان مواجه هستند، می‌تواند به واسطه مشارکت و تخصصی که دارد در تصمیم‌ گیری‌های دولت مفید واقع شود.

وی اضافه کرد: تشکل‌های کارگری در تحقق مطالبات کارگران اعم از وضعیت معیشت، حقوق و دستمزد، بیمه و قراردادهای کار و تشکل‌های کارفرمایی در پیگیری و حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی و مطالبات کارفرمایان از دولت نقش بسزایی دارند و باید زمینه و بستر فعالیت آنها را هموار و فراهم کرد.

به گزارش ایسنا وبه نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، شعبانی افزود: در حال حاضر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در حوزه کار و تولید و تصمیم‌سازی‌های کلان استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و توسعه و تقویت آنها در محیط‌های کار و تولید موجب تنظیم رابطه کارفرما و کارگر شده و از تنش‌های کاری جلوگیری می‌کند.

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت تشکل‌های کارگری، خاطرنشان کرد: تشکل‌های کارگری به عنوان دپارتمان جامعه کارگری هستند که با آسیب‌شناسی مشکلات و ارائه راهکار می‌توانند در تصمیم‌گیری مسئولان برای حل مشکلات تأثیرگذار باشند و باید از ظرفیت آنها بیشتر و بهتر استفاده کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401090603409
  • خبرنگار : 50034