به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی از تیمها و مراکز مستقر در کارخانه نوآوری آزادی دیدن کرد و از نزدیک با دستاوردهای چهار ساله بزرگترین مرکز استقرار استارتاپها در خاورمیانه آشنا شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری در این بازدید با اشاره به ضرورت تداوم حمایت از تیمها و جوانانی که در این کارخانه مستقر هستند و در اقتصاد کشور نقش آفرینی میکنند، گفت: خوشبختانه طی سالهای اخیر فعالیت فناوران و تیمها در حوزههای نرمافزاری بسیار چشمگیر بوده و توفیقات خوبی در این عرصه به دست آمده است.
وی افزود: بیشتر تیمهای مستقر در کارخانه آزادی در حوزه نرم افزاری چون اقتصاد دیجیتال، تولید محتوا، اینترنت اشیاء و غیره فعالند و دستاوردهای آنها ارزشمند است و تاثیر مثبتی در اقتصاد کشور دارد و این مورد لازم است باسرعت و حمایتهای ویژه توسعه یابد.
به گفته دهقانی فیروزآبادی، امروز کشور نیاز دارد که کارخانههای نوآوری در حوزه سختافزاری هم ایجاد شوند تا در کنار دستاوردهای به دست آمده در حوزه نرمافزاری به نیازهای فناورانه کشور در حوزه سخت هم پاسخ داده شود.
وی بر تداوم حمایتها از زیست بوم فناوری و نوآوری تاکید کرد و گفت: مسیر طی شده در این راه مطلوب بوده و محصولات تولید شده و خدمات ارائه شده به بخشی از نیازها پاسخ داده و امروز ضروری است که صنایع بزرگ را هم به این توانمندیها متصل کنیم.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، کارخانه نوآوری آزادی کار خود را از سال ۹۷ آغاز کرد و امروز به عنوان بزرگترین مرکز استقرار استارتآپها در خاورمیانه و شمال آفریقا در فضایی به مساحت ۱۸هزار و پانصد متر مربع در غرب پایتخت میزبان حدود ۲ هزار نفر و ۷۷ تیم فعال در برنامههای شتابدهی است و از ابتدای فعالیت این کارخانه تاکنون ۱۷۹ محصول فناورانه و خلاق در این مجموعه تولید شده که حاصل سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی حامیان و بانیان آن است.
انتهای پیام