دکتر علی خیرالدین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عمدهترین مشکل شرکتهای دانشبنیان لرستان، نبود زمین و فضای مکانی کافی برای فعالیت است و یکی از وظایف ستاد اقتصاد دانشبنیان استانها، این است که مشکلات شرکتها و واحدهای فناور و دانشبنیان را برطرف کنند.
وی اضافه کرد: یکی از تصمیمات ستاد اقتصاد دانشبنیان استان این بود که با مشارکت پارک علم و فناوری لرستان، یک دهکده فناوری کشاورزی در استان ایجاد شود.
ایجاد پردیس خصوصی در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: همچنین تصویب شد یک پردیس خصوصی در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت استان و پارک علم و فناوری در لرستان ایجاد شود.
وی عنوان کرد: از دیگر مصوبات ستاد اقتصاد دانشبنیان لرستان، این موضوع بود که با همکاری مشترک شرکت شهرکهای صنعتی استان و پارک علم و فناوری لرستان، یک شهرک فناوری در استان تأسیس شود تا شرکتهای دانشبنیان در این شهرک، مستقر و حمایت شوند.
۲۶۵ مرکز رشد واحدهای فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری
خیرالدین با بیان اینکه در کشور، ۵۳ پارک علم و فناوری، ۲۶۵ مرکز رشد واحدهای فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری و ۷۷۵۰ شرکت دانشبنیان، وجود دارد، ادامه داد: از مجموع تعداد ۷۷۵۰ شرکت دانشبنیان کشور و ۲۱۵۰ شرکت در پارکهای علم و فناوری، مستقر هستند.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم افزود: در کل کشور، ۱۱۱ هزار شغل دانشبنیان ایجاد شده است.
وی گفت: ایجاد شغل دانشبنیان، سخت است؛ زیرا باید بتوانیم برای دانشآموختگان کارشناسی ارشد و دکترا، شغل مبتنی بر ویژگیهای دانشبنیان، ایجاد کنیم.
انتهای پیام