معاون بهداشت وزارت بهداشت مطرح کرد

ضرورت اجرای برنامه «شهر سالم و ایمن» در پی تغییرات گسترده اقلیمی

معاون بهداشت وزارت بهداشت بر ضرورت اجرای برنامه «شهر سالم و ایمن» در پی تغییرات گسترده اقلیمی و آب و هوایی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی با بیان این مطلب در نشست «بهبود مصرف انرژی در بخش بهداشت و درمان در پاسخ به تغییر اقلیم» در ستاد وزارت بهداشت، گفت: توجه به تغییرات آب و هوایی و اقلیم از نیازهای مهم بشری در عصر حاضر است. سازمان بهداشت جهانی و نظام‌های سلامت کشورها وظیفه دارند که به این تغییرات و همچنین دخالت بشر در تخریب محیط، توجه ویژه نشان دهند.

وی با اشاره به این که تمام طرح‌های مرتبط با اقلیم و آب و هوا در برنامه «شهر سالم و ایمن» می‌گنجد، تاکید کرد: معاونت بهداشت اجرای دو برنامه راهبردی پزشک خانواده و شهر سالم و ایمن را در دستور کار خود قرار داده است.

فرشیدی بیان داشت: تغییرات اقلیمی مانند کووید ۱۹ در بازه زمانی کوتاه مدت، انبوهی از مشکلات را برای جامعه بشری به ارمغان آوردند و نشان دادند که نظام‌های سلامت دنیا تاب‌آوری کم و ضعف‌های زیادی در حوزه سلامت در جهان دارند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی با اشاره به این که انسان مهم‌ترین عامل تغییر و تخریب محیط زیست است، افزود: معتقدم که از این پس درباره کووید مطالب زیادی در دنیا خواهیم شنید و ابعاد این مساله پس از این روشن‌تر خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر این مساله که ادامه مصرف انرژی‌های فسیلی در جهان زندگی را برای انسان در آینده مشکل‌تر خواهد کرد، ادامه داد: در کشور ما هم اگر قیمت سوخت و انرژی مانند سایر نقاط جهان، کمی متعادل‌تر بود، شاید امروز شاهد این حجم آلودگی هوا که با وجود عظیم‌ترین ذخایر و میادین انرژی در ایران رو به فزونی است، نبودیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401090100369
  • خبرنگار :

برچسب‌ها