به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، آیتالله علی خاتمی شامگاه روز گذشته (۳۰ آبانماه) در یکصد و یازدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان با اشاره به اینکه اگر آموزش را از دوران کودکی آغاز کنیم اثرگذاری بیشتری خواهد داشت، اظهار کرد: در آموزش حفاظت از محیطزیست باید اقدامات اساسی شود.
امام جمعه زنجان خطاب به مدیرکل حفاظت محیطزیست استان خواستار افزایش آموزش عمومی به مردم شد و تصریح کرد: به مساجد، هیئات مذهبی، مدارس و تالارها سری بزنید و مردم را با خطرات ناشی از آلودگی محیطزیست آشنا کنید.
وی با اشاره به اینکه آژیر آلودگی کره زمین به صدا درآمده است و باید کاری کرد، گفت: درگذشته گروههای پاکسازی در پارکها و اماکن عمومی به جمعآوری زبالهها اقدام میکردند که کار ارزشمندی بود.
نماینده ولیفقیه در استان به ابتکار دهیار روستای یوسفآباد در تفکیک زباله اشاره کرد و گفت: لازم است تا این نوع ابتکارات معرفی و دیگر روستاها نیز به این گونه کارها تشویق شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز در سخنانی بر ضرورت ترویج فرهنگ کار و گفتمان کاری تاکید کرد و گفت: در استان زنجان ۸۲۱ هزار نفر جمعیت بالای ۱۵ سال داریم که میتوانند کار کنند که ۴۵ درصد از این جمعیت فعال هستند و در این زمینه از میانگین کشوری بالا هستیم.
طیب جعفری با اشاره به اینکه موردهای اقتصادی نشاندهنده رشد اقتصادی جوامع محسوب میشوند، گفت: این میزان رشد، آثار خود را در حوزههای فرهنگی و اجتماعی نشان میدهد؛ حتی امنیت نیز به رشد شاخصهای اقتصاد گره خورده است.
وی با یادآوری اینکه ۴۴۸ هزار نفر از جمعیت استان را افراد غیرفعال تشکیل داده است، گفت: استان زنجان جزو استانهای با نرخ مشارکت بالا است ولی بین اثربخشی و تولید ثروت افراد شاغل در استان فاصله وجود دارد به گونهای که بهرهوری یک فرد شاغل در کشور ۱۴۵ میلیون تومان و در استان ۹۵ میلیون تومان برآورد شده است که با روشهای مداخلهگرانه، قابل جبران خواهد بود؛ همچنین با کم شدن این فاصله، افزایش اعتماد اجتماعی را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام