حسین محمودی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: عمده مشکلات ما مربوط به اخذ تسهیلات و مجوزها است، هرچند برخی مشکلات داخل شهرستان رفع شده اما آنچه اکنون با آنها دست و پنجه نرم میکنیم مربوط به مرکز استان است.
وی افزود: به رغم اینکه اغلب واحدهای تولیدی و صنایع تبدیلی در شهرستان با کشاورزی مرتبط هستند اما برای گرفتن مجوزهای لازم پروسههای طولانی را باید طی کنیم.
این تولیدکننده خاطرنشان کرد: اخذ برخی استعلامها دو سال زمان میبرد به طوری که وقتی استعلام آخر را میگیریم استعلام اول باطل شده و مجدد از همان ابتدا باید شروع کنیم.
وی گفت: به دلیل اینکه به راحتی نمیشود پروانه بهرهبرداری گرفت از اعتبارات بانکی هم نمیتوانیم استفاده کنیم، چون بانکها ملزم به پرداخت سرمایه ثابت نمیشوند، عمدتاً اعتبارات را ۶ و ۹ ماهه پرداخت میکنند.
محمودی با بیان اینکه با اعتبارات ۶ و ۹ ماهه نمیشود سرمایه ثابت یک واحد تولیدی را تأمین کرد، نبود سرمایه ثابت را از مهمترین مشکلات پیش روی تولیدکنندگان دانست و اظهار کرد: به دلیل وثیقههای سنگین بانکی حتی نمیتوانیم سرمایه ثابت سه و چهار ساله را با همان نرخ ۱۸ یا ۲۰ درصد بگیریم.
وی از مسئولان خواست برای راهاندازی صنایع تبدیلی که محصول خود شهرستان است تولیدکنندگان و کارآفرینان را درگیر استعلامها و بروکراسیهای طولانی اداری نکنند.
این کارآفرین با بیان اینکه عمده واحدهای تولیدی داخل شهرستان چون پروانه بهرهبرداری نمیتوانند بگیرند غیرمجاز بوده به همین دلیل از اعتبارات کمبهره دولتی محروم هستند، بیان کرد: بخش تولید در شهرستان مظلوم واقع شده است.
انتهای پیام