سید مهدی قریشی در بازدید از دانشگاه شهاب دانش قم با اشاره به ظرفیتهای دانشگاههای استان گفت: بر اساس گزارشات، ۹۰ درصد داشجویان این دانشگاه را دانشجویان بومی تشکیل می دهند و این موضوع برای استان خیلی مهم است چرا که جابجایی دانشجویان از شهری به شهر دیگر علاوه بر هزینههای مادی از ابعاد مختلف فرهنگی ، اجتماعی و ... اثرات منفی بدنبال دارد.
وی افزود: رشتههای تحصیلی دانشگاه شهاب دانش نیز جزو رشتههایی است که بازار کار خوبی دارد و باید دانشگاههای ما به سمت و سویی حرکت کنند که رشتههای تحصیلی مبتنی بر نیاز ارائه شود و فارغ التحصیلان بتوانند مشغول بکار شوند ولی متاسفانه هنوز شاهد این هستیم که در برخی دانشگاهها رشته هایی وجود دارد که نه تنها در استان بلکه در کشور نیز به آنها نیاز و تقاضا وجود ندارد.
معاون استاندار قم ضرورت تقویت ارتباط دانشگاهها با صنعت و بازار را مورد تاکید قرارداده و افزود: دانشگاهها نباید منتظر این باشند که دستگاههای دولتی یا صنایع دنبال آنها بروند بلکه خود دانشگاه باید منشا اثر بوده و ظرفیتهای خود را عرضه کند.
وی ادامه داد: در نسل جدید دانشگاهها ارتباطات بیرونی آنقدر اهمیت دارد که حتی دیوار دانشگاهها را نیز حذف میکنند تا به همین اندازه هم مانع بین دانشگاه و اجتماع وجود نداشته باشد.
گفتنی است در این بازدید مسائل و مشکلات دانشگاه شهاب دانش توسط مسئولان دانشگاه مطرح و معاون استاندار نیز از بخشهای مختلف دانشگاه بازدید نمود و در پایان خوابگاه دختران افتتاح گردید.
انتهای پیام