فرشاد پیلهچی چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ در اختتامیه رویداد «سهم من در حفاظت از منابع طبیعی آب» اظهار کرد: «استارتاپ سهم من در حفاظت از منابع طبیعی آب»، یک رویداد سه روزه بود که جوانان صاحب ایده و کارآفرین را در یک محیط علمی و پویا گرد هم آورد تا به رقابت و عملی ساختن ایدههای خود در جهت رفع نیازهای محیط زیست در زمینه آب بپردازند.
وی با اشاره به حضور دانشگاهیان، نخبگان، صاحبان ایده و افراد سرمایهگذار در این استارتاپ افزود: در این رویداد جوانان و صاحبان ایده در قالب ۲۰ تیم علمی همراه با ۳۶ ایده به صورت فشرده ایده خود را ارائه کردند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین ادامه داد: «سهم من در حفاظت از منابع طبیعی آب»، میزبان ۴ تیم از سایر استانها بود که نشاندهنده دغدغهمندی جدی آنها در زمینه مصرف آب در کشور است.
وی بیان کرد: از میان ۲۰ تیم شرکتکننده، ۶ تیم امروز و در مراسم اختتامیه طرحهای خود را مقابل هیئت داوران ارائه میکنند و از بین آنها نفرات برگزیده انتخاب و برای اجرای طرحهایشان سرمایهگذاری لازم صورت میگیرد.
این مسئول در پایان سخنان خود، علاوه بر اشاره به وضعیت آبی استان، میزان مصرفگرایی شهروندان و به صدا درآمدن زنگ خطر کمآبی، تصریح کرد: باید در زمینه حفاظت از منابع آب فرهنگسازی لازم صورت گیرد و بتوانیم علاوه بر دانشبنیانسازی مصرب آب در حوزههای مختلف، بحران و چالش تأمین آب را مرتفع کنیم.
حمایت محیط زیست از ایدههای نو در حفاظت منابع آب
در ادامه این مراسم سعیده خضیر، مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان قزوین، اظهار کرد: حجم بالای شرکت کنندگان در این رویداد نشاندهنده اهمیت بالای مسئله آب و محیط زیست در کشور است.
وی عنوان کرد: مسئله آب بسیار مهم است و در حوزه حفاظت از آن، نیازمند اتفاقات، رویکردها، فناوریها و نگاههای جدید هستیم و سازمان محیط زیست از ایدههای نو در حوزه حفاظت منابع آب حمایت و بر روی ایدههای کارگشا سرمایهگذاری میکند.
این مسئول بابیان اینکه باید دیدگاههای شهروندان در زمینه حفاظت از منابع آب تغییر کند، افزود: حوزه حفاظت از منابع طبیعی آب امروز بیش از هرچیز دیگر نیازمند فرهنگسازی در مصرفگرایی و همچنین بهرهگیری از روشهای نوین استفاده از آب است، چراکه با روند فعلی در آینده نزدیک با مشکل تأمین منابع آب روبهرو میشویم.
وی گفت: اولین کمیته آمایش سرزمین استان قزوین با رویکرد محیط زیست برگزار شد و باید در زمینه حفظ منابع طبیعی تلاش مضاعف داشته باشیم و با اجرای ایدههای ارائه شده، آنها را به منصه ظهور برسانیم.
خضیر گفت: البته ناگفته نماند که نباید منتظر برگزاری چنین رویدادهایی باشیم، بلکه باید با ایجاد صمیمت میان فضای صنعت و دانشگاه، فرصتها و اعتمادهای متقابل را ایجاد کنیم تا دانشجویان مطابق با نقشه راه کشور و بومیسازی به سمت حفاظت از منابع آب و محیط زیست قدم بردارند.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان قزوین در پایان سخنان خود بیان کرد: در استان قزوین نیازمند حضور دانشبنیانها درحوزه آب و محیط زیست هستیم تا حل مسئلههای مهم استان توسط این دانش بنیانها مرتفع شود.
انتهای پیام