این شاعر، داستاننویس، مترجم و منتقد ادبی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه خوزستان چشمه فیاض داستاننویسی و مکتب قدیم جنوب را دارد تاکید کرد: در حال حاضر خانمهای داستاننویس برجستهای همچون شهلا شهابیان، شیوا پورنگ، عصمت حسینی، شریفه موسویزاده و... دنبالهدار خوبی برای مکتب جنوب هستند.
او افزود: در حال حاضر برخی آثار خانمهای داستاننویس فوقالعاده خوب هستند اما در عین حال میبینیم برخی از آنها قوی عمل نمیکنند.
حسینی با بیان اینکه زنان داستاننویس نقل قول و روایت با نگاه و لحن زنانه دارند افزود: زنان نویسنده ساده و عاری از تصنع می نویسند و می توانم بگویم در حال حاضر برخی از این خانمها همیشه در روایت مقتدرند و در واقع استعداد برتر کشورند.
شاعر «آواز قو» در عین حال گفت: نمیتوانیم بگوییم گرایش زنان داستاننویس به چه نوع سبکی است زیرا همه نوع سبکی در آثار آنها مشاهده میشود.
او افزود: نویسندگان زن ژانرها و قالبهای مختلف ادبی را نیز به خدمت میگیرند و آثار خلاقانه و نو پدید میآورند.
به گفته وی: چالش اصلی نویسندگان ـ چه زن و چه مرد ـ چاپ و نشر کتاب است چراکه چاپ کتاب نیاز به سرمایهگذاری دارد و نویسندگان سرمایهای برای چاپ کتاب ندارند.
نویسنده مجموعه داستان «تهدید» گوشزد کرد: بهتر است مراکز نشر کتاب و وزارت ارشاد برای سرمایهگذاری در زمینه چاپ آثار نویسندگان خوب و استعدادهای نهفته مانده تسهیلاتی اعطا کنند.
انتهای پیام