به گزارش ایسنا، دبیرخانه مسابقات ملی پایاننامه سهدقیقهای اعلام کرد، مرحله نیمهنهایی ششمین دوره از این مسابقات ۱۶ آبان و فینال آن ۱۷ آبان برگزار میشود.
مسابقات ملی پایاننامه سه دقیقهای (3MT) رویدادی فرهنگی است که از سال ۱۳۹۵ توسط سازمان انتشارات و در چارچوب جشنواره ملی پایاننامه سال دانشجویی آغاز شده است. این مسابقات در صدد آن بوده که رشد و تقویت توانمندیهای ارتباطی دانشجویان، ایجاد بستر مناسب برای تبدیل ایدههای دانشجویی به محصولات کاربردی و تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت در سطوح مختلف را محقق کند و در عین حال به دانشجویان کمک کند تا تصویر روشنتری از نیازهای واقعی جامعه در ذهن داشته باشند. در این رویداد که مطابق با استانداردهای بینالمللی و با اخذ مجوز دانشگاه کوئینزلند استرالیا به عنوان مبدع این مسابقهها در دنیا، برگزار میشود، هر شرکتکننده در مدت زمان سه دقیقه خلاصهای کاربردی از پایاننامه یا رساله خود را ارایه می دهد.
فراخوان ششمین دوره این مسابقات آذرماه ۱۴۰۰ اعلام شد و ثبت نام داوطلبان و اجرای مرحله مقدماتی در ۱۸ واحد سازمانی جهاد دانشگاهی شامل آذربایجان غربی، البرز، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، زنجان، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، مرکزی، هرمزگان، هنر، کرمان، گیلان، همدان، یزد، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه علم و صنعت انجام گرفت.
همچنین، بر اساس اعلام دبیرخانه مسابقات ملی کتاب سه دقیقهای، مرحله نیمهنهایی دومین دوره از این مسابقات روز دوشنبه ۱۶ آبان و فینال آن روز سهشنبه ۱۷ آبان برگزار خواهد شد.
فراخوان دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقهای از آذر ماه سال ۱۴۰۰ توسط ۱۵ واحد از واحدهای جهاد دانشگاهی در ۱۲ استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، زنجان، اصفهان، قزوین، گیلان، مازندران، فارس، مرکزی، همدان، یزد و کردستان اعلام و ثبتنام دانشجویان نیز همزمان با آن آغاز شد. مجموعاً ۲۵۵ دانشجو در مرحله مقدماتی این مسابقهها در استانهای مذکور مشارکت کردهاند.
به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، مسابقات ملی کتاب سهدقیقهای رویدادی است که معطوف به هنر و فنون معرفی کتاب برگزار و در آن تلاش میشود تا از یک سو بتوان از ظرفیتهای دانشجویان در معرفی کتابهای ارزشمند استفاده کرد و از سوی دیگر مهارتهای ارتباطی فن بیان و بیش از همه انگیزه کتابخوانی و مطالعه را در دانشجویان تقویت کرد. یکی از اهداف اصلی این مسابقهها، به اشتراک گذاشتن تجربههای کتاب و کتابخوانی در میان دانشجویان است.
انتهای پیام