مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد

بستری ۱۱۲۸ بیمار مبتلا به آنفلوآنزا از ابتدای امسال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۱۲۸ بیمار مبتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.

مصطفی صیقلیان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تعداد مراجعان بیماران تنفسی به اورژانس بیمارستان‌ها اظهار کرد: طی ۱۰ روز گذشته مراجعه به دلیل آنفلوآنزا و سرماخوردگی که همان سویه‌های کروناست، در مراکز سرپایی افزایش یافته اما در ۲ روز گذشته نزدیک به ۵۰ درصد مراجعه‌کنندگان کاهش یافته که علت آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و کاهش دماست.

مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر تعداد بستری‌های بیماری‌های حاد تنفسی در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۶۳ نفر است که از این تعداد ۴۳ نفر مربوط به مشهد است. 
 

وی افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده، تعداد مراجعان بیماری کرونا در مراکز سرپایی و اورژانس بیمارستان‌ها به طرز چشمگیری نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تخت‌های نشان‌دار برای بیماران تنفسی تصریح کرد: در دوران اپیدمی کرونا تخت‌ها را نشان‌دار کردیم. حال در موقعیت‌های بحرانی از ظرفیت‌های ۲۵۰۰ تخت نشان‌دار در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای بیماری‌های تنفسی استفاده خواهیم کرد.

صیقلیان بیان کرد: در حال حاضر کمبودی از نظر داروهای آنفلوآنزا وجود ندارد. توصیه ما به مردم این است که با شروع اولین علائم بیماری در بدن که شامل آبریزش بینی، سرفه و سردرد است، به درمانگاه مراجعه کنند.

وی در خصوص واکسیناسیون تکنسین‌های اورژانس و کادر درمان عنوان کرد: واکسیناسیون آنفلوآنزای تکنسین‌های اورژانس آغاز شده و بیش از ۲۰۰ سهمیه برای آن‌ها در نظر گرفته شده که از این تعداد ۱۴۰ نفر  واکسینه شده‌اند. بالغ بر ۳۰۰۰ نفر از کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز واکسن آنفلوآنزا تزریق کردند.

مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مهر ماه ۲۱۹۰ مورد تماس برای مشکلات تنفسی داشته‌ایم. در این چند روز اخیر به دلیل برودت هوا و شیوع بیماری آنفلوآنزا تماس‌های بیماران تنفسی به اورژانس افزایش داشته است.

وی با اشاره به ظرفیت‌ گازهای اکسیژن بیمارستان‌های تحت‌ پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ما ظرفیت ۱۲۴ تن گاز اکسیژن در اختیار داریم که از این تعداد ۴۰ تن به بیمارستان امام رضا(ع)، ۲۰ تن به بیمارستان هاشمی‌نژاد، ۲۰ تن به بیمارستان ولایت، ۲۰ تن به بیمارستان قائم(عج)، ۲۰ تن به بیمارستان شریعتی و چهار تن به بیمارستان خاتم‌ اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۳۱ هزار لیتر در دقیقه ظرفیت اکسیژن‌سازهای ما بوده که این حجم برای بیماران تنفسی کافی است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401081208403
  • خبرنگار : 50499