عضو هیئت رئیسه شورای شهر شیراز:

انتقال به خارج شهر راه حل مشکل کارگاه‌های ضایعاتی شیراز است

عضو هیئت رئیسه شورای شهر شیراز با بیان اینکه شاهد رشد قارچ گونه کارگاهای ضایعاتی در برخی نقاط این کلانشهر هستیم، گفت: تعداد زیادی از این کارگاه‌ها توسط شهرداری و اداره امور اراضی جمع آوری شده، اما راهکار نهایی انتقال این اماکن به خارج از محدوده شهری است.

افسانه خواست خدایی دوشنبه ۸ آبان در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی منطقه ۵ شیراز به خبرنگاران گفت: شهرداری منطقه پنج بسته کاملی از انواع مشاغل مزاحم را دارد که در حوزه‌های زیست محیطی، بهداشتی و مشاغل مزاحم مواجهه مناسبی با آنها نشده است به گونه‌ای که در برخی محله‌ها شاهد تبدیل واحدهای مسکونی به انبار ضایعات هستیم.

خواست‌خدایی با تاکید براینکه ضایعات فروشی جزو مشاغل مزاحم شهری‌ست  و باید آنان را به بیرون از شهر منتقل کنیم خاطرنشان کرد که نیازمند ارایه راهکار مطلوب و همچنین انتقال آنان به خارج از شهر هستیم.

وی همچنین با اشاره به اجرای ۱۷ پروژه بزرگ و ده‌ها زیر پروژه در این منطقه، به خبرنگاران گفت: حداقل ۱۴ پروژه بزرگ این منطقه بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. به عنوان نمونه پیاده راه احمدبن موسی(ع) بیش از ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به زودی افتتاح می‌شود و همچنین منشعبات این پروژه نیز در حال بهسازی است که تاثیر بسزایی در مجموعه شهری خواهد داشت.

خواست خدایی با بیان اینکه منطقه پنج شهرداری شیراز از مناطق کمتر برخوردار شهر است، افزود: شهروندان این منطقه از اصیل‌ترین شهروندان شیراز هستند و بیشترین شهید را تقدیم انقلاب کرده‌اند، اما متاسفانه در طی سالیان گذشته کم لطفی‌هایی به این منطقه شده و از لحاظ امکانات شهری دچار عقب ماندگی مزمن ‌شده‌اند، اما هم اکنون با تلاش تمام عوامل شهرداری روند ارایه خدمات سرعت گرفته و روند کار رو به بهبودی است.

او با بیان اینکه منطقه پنج شهرداری شیراز را قطب ورزشی شهر می‌دانم، گفت: بیشترین ظرفیت و پتانسیل ورزشی در این منطقه وجود دارد و این منطقه بیشترین جوانان ورزشکار را با کسب عالی‌‎ترین مدال‌ها در سطح جهان به جامعه معرفی کرده است؛ بنابراین شایسته است که در احداث پروژه‌های ورزشی اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. همچنین در این منطقه پروژه‌های خوبی در حوزه کودکان و نوجوانان در حال اجرا است.

خواست خدایی با بیان اینکه زیرساخت‌های این منطقه به دلیل کم توجهی در سال‌های گذشته با فرسودگی روبرو است، عنوان کرد: ملاک عمل در این منطقه، توجه به زیرساخت‌ها است، زیرا معتقدیم که نباید مدام پروژه‌های توسعهای اجرا و بعد از مدتی آن را رها کنیم؛ بنابراین اولویت برنامه‌ها بر اساس بهسازی و تقویت زیرساخت‌های پروژه‌های قبلی و به موازات آن اجرای پروژه‌های جدید است.

او افزود: پارک شهدا یکی از پروژه‌هایی است که در طی سالیان گذشته با فرسایش زیرساختی تاسیسات روبرو شده است و به نظر می‌رسد در سال‌های گذشته کاملا رها شده است؛ بنابراین وظیفه خود دانستیم که در گام اول تاسیسات این پارک را بهسازی و نوسازی نماییم و همزمان اقدام به احداث بخش کودک و نوجوان کنیم و همچنین کف سازی و بهسازی و نوسازی این پارک مورد توجه قرار گرفته است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر شیراز با بیان اینکه منطقه پنج شهرداری از لحاظ درآمـدی در ‌شرایط خوبی قرار داشته است، گفت: اما این ‌شهرداری در پرداخت هزینه‌ها با مشکل مواجه بود که خوشبختانه این مشکل رفع شده و درآمد منطقه در همین منطقه هزینه خواهد شد. مهمترین نیاز منطقه امکانات زیرساختی مانند کف سازی معابر، آسفالت و کانیواست که بیشترین ردیف بودجه را به خود تخصیص داده است. قدمت آسفالت برخی از معابر در این منطقه به ۳۰ تا ۴۰ سال قبل باز می‌گردد.

او با اشاره به ظرفیت‌های پارک مادر افزود: سالن تیراندازی این مجموعه در سال‌های گذشته به صورت موقت با امکانات ضعیفی افتتاح شده و بعد از گذشت دو سال نیاز به تعمیر و ترمیم دارد. این سالن در نوع خود بی نظیر است و به زودی با بهره‌برداری از آن، ‌شاهد برگزاری مسابقات کشوری در آن خواهیم بود و همچنین این سالن به لحاظ امکانات، قابلیت آموزش های نظامی را دارد.

خواست خدایی با اشاره به تخلفات ساخت و ساز در این منطقه اظهار کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه کوشک میدان و حریم شهر، یکی از بزرگترین مشکلات این منطقه است که ‌شهردار منطقه نسبت به آن توجه ویژه‌ای دارند؛ اما این منطقه دارای بیشترین حاشیه و حریم در بین مناطق است که باید نسبت به رفع این مشکل توجه خاص داشته باشیم.

او با بیان اینکه منطقه پنج جزو مناطق کم برخوردار به شمار می‌رود، افزود: در حوزه محرومیت‌زدایی ردیف خاصی برای کمک به چند محله در سطح منطقه برای آسفالت معابر، لوله گذاری و بهسازی از سوی کمیسیون عمران و کمیسیون خدمات شهری تعلق گرفته است.

عضو شورای شهر شیراز در خصوص مشکلات رودخانه چنار راهدار گفت: رودخانه چنار راهدار ابتدا در حوزه شهرداری منطقه نه و سپس در محدوده منطقه پنج و هفت شهرداری قرار گرفته است که متاسفانه فاضلاب‌های خانگی شهرک های اطراف این رودخانه و همچنین فاضلاب سه کارخانه نشاسته سازی به این رودخانه ریخته می‌شد که در سال گذشته با هماهنگی دادستانی، رئیس کل دادگستری، استانداری، شرکت آبفا شیراز و شهرداری نسبت به راه‌اندازی تصفیه خانه توسط کارخانه های نشاسته‌سازی برای هر سه کارخانه اقدام شده است که با پیگیری‌های موثر در مراحل نهایی کار قرار گرفته است و از سویی دیگر شرکت آبفا شیراز نیز متعهد شده تا شبکه فاضلاب در شهرک سامان، گل‌ها و چهارصد دستگاه ده پیاله را تکمیل کند تا دیگر هیچ فاضلابی وارد این رودخانه نشود و آلایندگی‌ها از بین رود.

خواست خدایی با اشاره به لایه روبی رودخانه توسط شهرداری افزود: به دلیل آلایندگی در بستر رودخانه از سال ۸۲ همواره ساکنان حاشیه این رودخانه با بیماری‌های مانند سالک روبرو هستند که سلامت آنان را به خطر انداخته است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۹ آبان ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401080905664
  • خبرنگار :