جواد اشرفی، امروز شنبه ۷ آبان به رسانههای گروهی گفت: در شش ماهه ابتدایی سال ۱۰۲۵ درخواست از سوی متقاضیان و از طریق سامانه الکترونیکی به دبیرخانه مشاغل سخت و زیان آور ارسال شده که ۸۹۵ درخواست بررسی شده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: درخواستهای مذکور در قالب هزار و ۲۳۵ کارگاه و دو هزار و ۷۱ عنوان شغلی بوده است که در مجموع پس از انجام فرآیند مربوط، ۷۵۷ درخواست در ۵۳ جلسه کمیته بدوی و تجدیدنظر استانی طرح و بررسی شد.
اشرفی با بیان اینکه این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲۵ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: در نهایت هزار و ۷۱۶ عنوان شغلی مورد تقاضا از سوی کمیتهها به عنوان مشاغل سخت و زیان آور مورد تأیید قرار گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: هم اکنون مطابق با قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور و آیین نامه اجرایی مربوطه، کارهای سخت و زیان آور به کارهایی اطلاق میشود که در آنها عوامل زیان آور فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر، تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیتهای جسمی و روانی در وی ایجاد میشود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن است.
اشرفی یادآور شد: مشاغل تأیید شده از سوی کمیتههای استانی در دو گروه الف و ب قرار میگیرند که مشاغل گروه الف مشاغلی هستند که میتوان با اتخاذ تمهیدات فنی، مهندسی و بهداشتی و ایمنی در محیط کار، صفت سخت و زیان آوری شغل را حذف کرد و مشاغلی گروه ب نیز مشاغلی هستند که ماهیتا سخت و زیان آور بوده و با بکارگیری تمهیدات فنی، مهندسی و ایمنی صفت سخت و زیان آور بودن شغل کاهش یافته، ولی کماکان سخت و زیان آور بودن آنها حفظ میشود.
انتهای پیام