مریم کاظمیپور شامگاه دیروز (۲۶ مهرماه) در حاشیه دیدار با روسا و نواب رئیس هیئتهای ورزشی استان زنجان، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تغییر الگوی رفتاری در مدیریت ورزش قهرمانی باید از بالاترین سطح مدیریتی کشور اتفاق افتاده و در بدنه و مدیریت فدراسیونها باید به این باور برسند، اظهار کرد: همانطور که در چند فدراسیون این اتفاق افتاده و سهم مدالآوری بانوان حتی بیش از بخش آقایان بوده و این بدان معنی است که سرمایهگذاری در ورزش بانوان با تغییر الگوی رفتاری نتیجهبخش بوده است.
وی با اشاره به اینکه وقتی جامعه نخبگانی ورزش هنوز به این موضوع و الگوی رفتاری اعتقاد قلبی ندارند، باعث میشود جامعهای که به مزیتهای توسعه ورزش بانوان اشرافیت و آگاهی ندارد، نتواند برای سرمایهگذاری در این بخش نیز اعتماد کافی داشته باشد، تصریح کرد: بنابراین این تغییر در رفتار باید در بدنه ورزش اتفاق بیفتد و به توسعه ورزش بانوان در عرصه قهرمانی بیش از پیش توجه شود.
این مسئول با یادآوری اینکه امروز در فضای قهرمانی کشور به جایی رسیدهایم که هر تغییر و تحول ردهبندی در رشتهها منوط و وابسته به فعالیت بانوان در حوزه قهرمانی است، عنوان کرد: بنابراین اگر این الگوهای رفتاری تغییر پیدا کند، بینشها نسبت به آنچه بانوان میتوانند در آن نقشآفرینی کنند، تغییر خواهد یافت.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه بانوان فارغ از اینکه نقش اجتماعی ورزشکار بودن را بر عهده دارند، نقش اجتماعی مادر و همسر بودن را نیز عهدهدار هستند، ادامه داد: مدیران ارشد ورزش کشور نباید اجازه دهند که پرداختن به این مقوله باعث شود که بحث جایگاه مادر و همسر بودن ورزشکاران زن آسیب ببیند.
کاظمیپور در ادامه با اشاره به اینکه دفتر فنی و شرکت تجهیز و توسعه اماکن ورزشی چند سیاست را در تکمیل پروژههای نیمهتمام در دستور کار دارد، اظهار کرد: در وهله اول تکمیل پروژههایی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، مد نظر است که در این زمینه سرانه جمعیتی پروژههایی که در آن واقع شده نیز مورد تاکید خواهد بود تا این پروژهها متناسب با جمعیت آن منطقه در نظر گرفته شود.
وی با یادآوری اینکه علاوه بر این به دنبال تکمیل پروژههایی که جامعالشرایط بوده و بتواند خدمات جامعی را به جامعه هدف بدهد، هستیم، اظهار کرد: همچنین بیشتر به سمتی حرکت میکنیم که پروژههایی با ظرفیت کاربری مشترک بین آقایان و بانوان بتواند خدمات ویژهای را ارائه دهد.
این مسئول با بیان اینکه بالغ بر نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل میدهند و یک درصد از بانوان کشور نیز ورزش قهرمانی را به صورت حرفهای دنبال میکنند که این سهم در استانها متفاوت است، عنوان کرد: به دنبال این هستیم که بر اساس اصل وزین و مورد تاکید قرار گرفته آمایش سرزمینی در سنین نوجوانی به بحث استعدادیابی و پرورش استعدادها در مسیر درست خود برای رسیدن به قهرمانی، این ظرفیت را افزایش دهیم و در مرحله دوم بحث نگاهداشت استعدادها و ارتقای آنها به مرحله نخبگی و ملیپوش شدن است.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: نگاه ویژهای به بخش بانوان در این زمینه داریم و به دنبال آن هستیم که از ظرفیتهای مختلف در این خصوص استفاده کنیم.
انتهای پیام