به گزارش ایسنا و به نقل از فست کمپانی، "نیروی فضایی آمریکا"(USSF) به عنوان یکی از نخستین مشتریان یک پمپ سوخت در فضا قرارداد بسته است.
این هفته، یک شرکت سوخترسانی در فضا موسوم به "اوربیت فاب"(Orbit Fab)، برنده قراردادی به ارزش ۱۳.۳ میلیون دلار با نیروی فضایی آمریکا شده است تا سوخترسانی به ماهوارههای نظامی موجود در مدار زمینایستا را انجام دهد که از سال ۲۰۲۵ آغاز میشود. براساس این قرارداد چهار ساله، این شرکت مستقر در کلرادو قرار است سوخت "هیدرازین"(Hydrazine) را به حداقل یک ماهواره نیروی فضایی در مدار زمینایستا برساند.
"جرمی شیل"(Jeremy Schiel)، یکی از بنیانگذاران و مدیر ارشد توسعه شرکت اوربیت فاب گفت که انتظار دارد این قرارداد، اعتبار آنها را در بازار تجاری افزایش دهد. وی افزود: این کانونی است که به صنعت تجاری نشان میدهد دولت در حال خرید خدمات اوربیت فاب است.
اوربیت فاب که در سال ۲۰۱۸ تأسیس شد، نخستین قرارداد سوختگیری خود را با شرکت "استرواسکل یو اس(Astroscale US) در ژانویه امضا کرد. این شرکت در ماه مارس، ۱۲ میلیون دلار دریافت کرد تا پورت سوختگیری اختصاصی خود را به ماهوارههای نظامی اضافه کند.
در فضا، الزامات ماموریت یا مانور در اطراف زبالهها میتواند ماهوارههای حیاتی را به سوزاندن سوخت گرانبها مجبور کند و عمر مفید آنها را کوتاه کند.
سرهنگ "جوزف راث"(Joseph Roth)، مدیر نوآوری و نمونهسازی در فرماندهی سیستمهای فضایی آمریکا، طی مصاحبهای در ماه آوریل گفت: اگر بتوانیم سوخت را به عنوان خدمات دریافت کنیم، نیازی نیست که زیرساختها را در مدار بسازیم و میتوانیم بر حفاظت از ماهوارهها تمرکز کنیم.
شیل گفت: سوختگیری در مدار، پیامدهایی فراتر از افزایش طول عمر ماهوارهها دارد؛ از جمله این که به وسیله سازنده اجازه میدهد تا تجهیزاتی را در مدار مونتاژ کند که آن قدر بزرگ هستند که نمیتوان آنها را روی یک موشک قرار داد.
وی افزود: در ذهن من، همه چیز به دنبال سوختگیری تحقق مییابد. اقتصاد تنها زمانی رشد میکند که منبع سوخت ارزان و قابل اعتمادی داشته باشیم که به ما امکان میدهد تا داراییهایی را که در حال حاضر در اختیار داریم، مورد استفاده مجدد دهیم.
انتهای پیام