محمد رعیت با بیان اینکه یکی از پایه های اصلی در گام دوم انقلاب شکوهمند اسلامی مدنظر مقام معظم رهبری برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، موضوع «ارتقاء و توجه به سطح دانش، بینش و آگاهی جامعه» برای «خودسازی» است، اظهار کرد: این نوع خودسازی فقط با ارتقاء دانش فردی و اجتماعی محقق می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان با تأکید بر اینکه «رسانه ها» یکی از پایگاه های اصلی زمینه ساز برای خودسازی در جوامع هستند، ادامه داد: اگر موضوع «خودسازی» درست ارتقاء یابد و رسانه ها نقش خود را صحیح ایفا کنند، بصیرت عمومی جامعه نیز افزایش می یابد.
وی در ادامه سخنان خود به برگزاری «نخستین جشنواره تخصصی رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی و تمدن سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب» توسط خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اشاره کرد و افزود: واگذاری فعالیت ها در حوزه مذاهب و اموراتی که به تقریب بیش از پیش مذاهب اسلامی برمی گردد، به خبرگزاری ایسنا یک ایده و خلاقیت بسیار خوب است.
رعیت با تأکید بر اینکه ارتباط مستقیم این خبرگزاری با نسل جوان و دانشجویان سبب می شود تا نتایج برگزاری جشنواره مذکور اثرگذاری بالایی را در حوزه فرهنگی داشته باشد، خاطر نشان کرد: می شود با هم افزایی بین دستگاهی، هم اندیشی و نشست های مشترک و استفاده از ظرفیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، بسیج رسانه و خانه مطبوعات استان و سایر دستگاه های مرتبط مسیر برگزاری این جشنواره را عمیق تر کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، برگزاری ویژه برنامه های وحدت آفرین را از لازمه های جامعه امروز بشری عنوان کرد و گفت: باید دستگاه ها، تشکل ها و نهادهای متولی فرهنگی با استفاده از همه ظرفیت در راستای ایجاد وفاق و همدلی بیشتر و تقریب مذاهب اقدام کند.
وی برگزاری این جشنواره ملی تخصصی توسط خبرگزاری ایسنا «دفتر استان گلستان» را بسیار ارزشمند دانست و تصریح کرد: این فعالیت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان گلستان و خبرگزاری ایسنا جای تقدیر و تشکر دارد.
انتهای پیام