مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه روستای گردشگری ملحمدره به‌زودی مرتفع می‌شود

سرپرست بخشداری مرکزی اسدآباد با اشاره به مشکل آنتن دهی موبایل در روستای گردشگری ملحمدره و ترخین آباد گفت: به زودی مشکل آنتن دهی موبایل و اینترنت پرسرعت این دو روستای گردشگری بخش مرکزی مرتفع می‌شود.

فاضل سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه روستای ملحمدره صاحب سایت مستقل BTS مخابراتی می‌شود، اظهار کرد: با افتتاح و بهره‌برداری از این سایت مستقل مخابراتی و دکل مخابراتی ۶۴ متری به عنوان بلندترین دکل مخابراتی استان همدان مشکل آنتن دهی موبایل در روستای گردشگری ملحمدره و ترخین آباد برای همیشه مرتفع شده و تحت پوشش آنتن موبایل و اینترنت ۴G قرار خواهند گرفت ضمن اینکه چندی پیش این دکل مخابراتی وارد روستای گردشگری شده است.

وی در ادامه از آبرسانی سیار به سه روستای  بخش مرکزی اسدآباد خبر داد و افزود: این تعداد روستا در برخی مواقع و یا ساعات که به صورت موقت با مشکل آب مواجه می‌شوند آب مورد نیاز آنان از طریق آبرسانی سیار تامین و مرتفع می‌شود.

سلطانی با اشاره به اینکه از ۷۷ روستای بخش مرکزی اسدآباد تعداد شش روستا خالی از سکنه و ۷۱ روستا دارای سکنه هستند، خاطرنشان کرد: به منظور هدایت آب های سطحی و همچنین بهداشت محیط جامعه روستایی، در سال‌جاری با حمایت نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و مساعدت فرماندار شهرستان عملیات جدول‌گذاری و بهسازی معابر روستایی در ۲۰ روستای بخش مرکزی در حال انجام است.

وی در ادامه تصریح کرد: با همکاری خوب مردم روستای هلور عملیات بازگشایی معابر این روستا درحال انجام بوده که پیش بینی می شود ظرف یک ماه آینده بازگشایی معابر و کوچه های این روستا به اتمام برسد.

سلطانی همچنین با اشاره به بحث روشنایی معابر روستایی گفت: به منظور افزایش امنیت و کاهش مشکلات رفت و آمد در سطح روستاها تامین روشنایی معابر روستایی یکی از اولویت های دهیاران بوده که از اداره برق اسدآباد انتظار داریم بیش از گذشته همکاری خود را با بخشداری برای رفع مشکلات روشنایی و  جابجایی تیرهای چراغ برق به منظور تسهیل در بازگشایی و بهسازی معابر روستایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه بهسازی از شاخص های توسعه یافتگی است، خاطرنشان کرد: این طرح علاوه بر بهبود بافت روستا و تسهیل تردد اهالی، موجب ساماندهی ساخت و سازها و ارتقای سطح بهداشتی، رفاه و آسایش مردم خواهد شد.

سلطانی تصریح کرد: بهسازی علاوه بر توسعه و عمران روستاها و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی در مهاجرت معکوس روستائیان نیز موثر بوده است.

سرپرست بخشداری مرکزی اسدآباد در ادامه گفت: امروز برای اینکه از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری شود باید علاوه بر توسعه کشاورزی زمینه های اشتغال پایدار نیز در روستاها فراهم شود.

سلطانی به اشتغال قابل توجه جمعیت شهرستان از جمله بخش مرکزی در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۴۳ درصد شاغلین در بخش کشاورزی فعالیت می کنند که امید است با توجه به نگاه ویژه دولت و ارائه تسهیلات ارزان قیمت در بخش های مختلف آینده روشنی را در این بخش شاهد باشیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۱ مهر ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401072111013
  • خبرنگار : 50037