سرپرست علوم پزشکی استان عنوان کرد

کمبود تخت بیمارستانی در مرکز استان گیلان

سرپرست علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه بخش خصوصی در ایام کرونا بسیار قدرتمند بود و بار درمان استان را به دوش می کشد، گفت: بخش دولتی ما نیز غنی از نیروهای انسانی تخصصی و متعهد است؛ البته در فضاهای فیزیکی و تجهیزاتی دارای رشد مناسب نبودیم و مردم شاهد کمبودهای شدید به ویژه در بخش تخت بیمارستانی مرکز استان هستند.

دکتر حیدرعلی بالو در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان که در سالن اجتماعات مرکز آموزشی - درمانی الزهرای رشت برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره نقش و اهمیت دانشگاه در جامعه، اظهار کرد: باید علاوه بر توسعه ساختمان ها و بناهای فیزیکی، ماهیت فرهنگی دانشگاه را ارتقا ببخشیم.

وی دانشگاه را محل آموزش و آموختن دانست و افزود: باید فرهنگ انقلابی و ایثارگری و عدالت محوری و درست کاری و اخلاق مداری را بر دانشگاه ها حاکم کنیم و وظیفه سنگینی در این حوزه داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان ماموریت این دانشگاه را در حوزه های بهداشت و درمان و آموزش و پژوهش دانست و تصریح کرد: حوزه های ماموریتی دانشگاه علوم پزشکی در تمام ارکان زندگی مردم نقش دارد.

بالو، دانشگاه علوم پزشکی را دارای ماهیت علمی و تخصصی دانست و خاطرنشان کرد: باید به دور از سیاست زدگی و بحران سازی و فعالیت های غیر تخصصی تلاش کنیم تا خدمات بهتر به مردم ارائه شود و نیازمند حمایت سایر دستگاه ها هستیم.

وی با اشاره به حضور مجاهدانه و ایثارگرانه کادر بهداشت و درمان در سنگر خدمت و احیای ارزش های دوران دفاع مقدس، عنوان کرد: با همین جانفشانی ها موفق به مهار کرونا شدیم و این مسیر ادامه دارد.

سرپرست علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بخش خصوصی در ایام کرونا بسیار قدرتمند بود و بار درمان استان را به دوش می کشد، گفت: بخش دولتی ما نیز غنی از نیروهای انسانی تخصصی و متعهد است؛ البته در فضاهای فیزیکی و تجهیزاتی دارای رشد مناسب نبودیم و مردم شاهد کمبودهای شدید به ویژه در بخش تخت بیمارستانی مرکز استان هستند که با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت باید در دستور کار قرار گیرد.

دکتر ارسلان سالاری، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز، با بیان اینکه در طول سه سال گذشته ۱۱۶ پروژه بهداشتی و درمانی با متراژ ۸۰ هزار مترمربع را به مجموعه استان اضافه کردیم، گفت: همچنین ۱۰۴ پروژه محرومیت زدایی و درمانی آغاز شده است.

وی از ساخت بیمارستان های جایگزین رازی و شفا با متراژ ۹۰ هزار مترمربع خبر داد و عنوان کرد: موفق به اخذ ردیف بودجه ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای پروژه های زیربنایی بهداشت و درمان استان شدیم. همچنین قرار داد ۸۰۰ میلیارد تومانی سایت لاکان و دانشکده پزشکی با قرارگاه خاتم منعقد شد.

این مسئول سابق، با بیان اینکه تنها اتاق عمل کودکان استان را راه اندازی کردیم و ۲۰۰ تخت ویژه و ۷۰۰ تخت بستری به مجموعه های درمانی استان افزوده شد، ادامه داد: راه اندازی ۹ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و احداث ۴۵ خانه بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت در دستور اجراست.

سالاری از جذب بالغ بر ۱۰۰۰ نفر نیروی انسانی در حوزه آموزشی و درمانی و بهداشتی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: بیش از پنج میلیون دز واکسن کرونا در گیلات تزریق شده است که رتبه اول را دارد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401071205939
  • خبرنگار : 50040