احمد پادیاب در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا دومین شهرستان بزرگ تولید کننده برنج در گیلان است، اظهار کرد: به طور میانگین در شهرستان صومعه سرا ۷۶ هزار تن برنج سفید تولید می شود.
وی افزود: امسال نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد تولید برنج در این شهرستان افزایش یافته که بیشتر از نوع ارقام بومی هاشمی است.
پادیاب ادامه داد: در ۳ هزار هکتار از شالیزارهای صومعه سرا نیز برنج پُر محصول برداشت شده است.
وی با بیان اینکه کاهش ضایعات برنج موجب ارتقای درآمد کشاورزان می شود، خاطرنشان کرد: کاهش ضایعات برنج را هم در شالیزارها و هم در شالیکوبی ها رصد می کنیم و امسال شاهد کاهش قابل توجه برنج در شالیزارها ی صومعه سرا بودیم.
پادیاب در ادامه به کشت مجدد برنج در ۲۰ هکتار از شالیزارهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نشاء های برنج انجام شده به مرحله خوشه دهی رسیده اند.
وی افزود: اغلب برنجکارانی که کشت مجدد برنج انجام دادند ماشین آلات لازم را در اختیار دارند و ما نیز به آنها توصیه های فنی را ارائه کرده ایم.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا تصریح کرد: در کشت مجدد برنج علاوه بر رقم هاشمی از ارقام زودرس استفاده شده است. پیش بینی می کنیم برداشت پُر محصولی را در این ۲۰ هکتار شالیزار شاهد باشیم.
انتهای پیام