به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نشریهی "ترنج" به منظور ارائهی مباحث و مطالب مفید جهت استفادهی دانشجویان صنایع غذایی، در حوزههای علمی، آموزشی، درسی و پژوهشی از اندیشمندان، صاحب نظران، دانشپژوهان، استادان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دعوت میکند تا دانستهها، یافتهها و متون خود را در قالب فایل ورد (word) ارسال کنند.
لازم است موضوع مطالب ارسالی فقط در حوزه رشته صنایع غذایی وتغذیه و دارای حداکثر (۷ صفحه) باشند. همچنین ذکر منابع مطالب ارائه شده الزامی است و حتما از منابع معتبر و مقالههای علمی استفاده شود.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات میتوانند به شناسه @N_ghorbani99 پیام دهند.
انتهای پیام