به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در بیانیهای گفت: با کمک مالی جدید، مجموع کمکهای واشنگتن در پاسخ به بحران پناهجویان روهینجایی از اوت ۲۰۱۷ به حدود ۱.۹ میلیارد دلار رسیده است.
بنگلادش در حال حاضر میزبان بیش از ۱.۲ میلیون آواره روهینجایی است که در پی سرکوب ارتش میانمار در اوت ۲۰۱۷ از ایالت راخین در این کشور گریختهاند.
بلینکن همچنین گفت: ما به سایر اهداکنندگان مالی تاکید داریم تا به صورت جامع و کامل به کمکهای بشردوستانه برای روهینجاییهای ساکن بنگلادش بپردازند و حمایتها را از این افراد بیشتر کنند.
وی ادامه داد: با اذعان به اینکه شرایط در میانمار در حال حاضر امکان بازگشت امن، داوطلبانه، آبرومندانه، پایدار و ادغام مجدد این افراد را نمیدهد، ما با دولت بنگلادش، روهینجاییها و مردم داخل میانمار برای یافتن راهحلهایی برای بحران همکاری میکنیم.
روز پنجشنبه نخست وزیر بنگلادش "شیخه حسینه" در رویدادی بزرگ درباره بحران روهینجاییها در نیویورک و در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت که کشورش باید ۱.۲۲ میلیارد دلار سالانه برای آوارگان روهینجاییها هزینه کند.
وی افزود، فعالیت پناه دادن به این افراد باعث از بین رفتن تنوع زیستی و از بین رفتن مساحت جنگلی حدود ۲۶۳۰ هکتار زمین شده است.
نخست وزیر بنگلادش همچنین در سخنرانی خود از جامعه جهانی خواست از مسلمانان روهینجایی از نظر سیاسی و مالی حمایت کند که شامل حمایت از گامبیا در دادگاه بینالمللی دادگستری به منظور تقویت مبارزه با نقض حقوق بشر در میانمار و تضمین بازگشت امن روهینجاییها به میانمار است.
انتهای پیام