شهلی بر در گفت وگو با ایسنا- افزود: تکثیر، توسعه و پرورش آبزیان از برنامه های اصلی اداره کل شیلات سیستان وبلوچستان است.
وی اظهار کرد: ۲۰ سایت مستعد پرورش میگو با مساحت حدود ۴۲ هزار هکتار در ۳۲۰ کیلومتر مرز آبی و ۵۰۰ کیلومتر سواحل جنوب استان شناسایی شده است و بزودی تحول عظیمی در پرورش آبزیان در این منطقه شاهد خواهیم بود.
مدیرکل شیلات استان در ادامه اظهار کرد: سایت پرورش میگوی چابهار و کنارک از مهمترین مکانهای پرورش آبزیان هستند که سالانه بخش قابل ملاحظهای از میگوی کشور را تولید میکنند.
معاون صید وبنادر ماهیگیری شیلات سیستان وبلوچستان نیز با اشاره به جایگاه صید و صیادی و وجود بیش از 28 هزار صیاد گفت: در مرحله اول باتوجه به پایش و بررسی مرکز تحقیقات آب های دور و با توجه به نتایج حاصله، صید میگوی دریایی آبهای ساحلی استان سیستان وبلوچستان تا اطلاع بعدی آزاد شد.
عطاا... رییسی افزود: صید و حمل ونقل میگوی دریایی درمحل های مشخص شده صرفا برای افراد و شناورهایی است که استاندارهای صید میگو را دارند و اقدام به اخذ مجوز کرده اند .
وی از صیادان خواست با رعایت حفظ ذخایر این ابزی ارزشمند و تداوم صید آن، با جمع آوری آمار دقیق صید وتخلیه میگو و ارایه آن به مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور همکاری کنند تا با صید استاندارد آسیبی به ذخایر انواع آبزیان وارد نشود.
معاون صید وبنادر ماهیگیری استان خاطرنشان کرد: ممنوعییت صید در زمان مشخص و براساس نتایج حاصله از گشت های دریایی و تحقیقات تخصصی مرکز تحقیقات شیلات چابهار و تصمیم گیری کمیته مدیریت صید اداره کل شیلات استان است .
وی افزود: سال گذشته حدود 300 تن صید شده و پیش بینی می شود در سالجاری با برنامه ریزی شیلات ومرکز تحقیقات صید بیشتری داشته باشیم .
انتهای پیام