چرا توافقنامه عادی‌سازی هم اماراتی‌ها را به سفر به اراضی اشغالی ترغیب نکرد؟

با وجود تعداد بالای گردشگران اسرائیلی در امارات، اما تعداد اماراتی‌هایی که به "اسرائیل" سفر می‌کنند بسیار کمتر بوده و از زمان امضای توافقنامه عادی‌سازی تنها حدود ۳۶۰۰ گردشگر اماراتی، مراکشی و بحرینی به تل‌آویو سفر کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان "مارکر" نوشت، عادی‌سازی روابط میان امارات و "اسرائیل" شرایط را برای انجام پروازها از فرودگاه بن گوریون به دوبی فراهم کرده و پس از موافقت عربستان مسیر این پرواز با عبور از فراز منطقه شبه جزیره عربی کوتاه‌تر شد. در طول این دو سال از زمان امضای توافقنامه عادی‌سازی، بسیاری از شهروندان اسرائیلی برای سفر به امارات از شرکت هواپیمایی "ال‌آل" بلیت خریداری کردند اما در مقابل تعداد شهروندان اماراتی که خواستار سفر به "اسرائیل" هستند، هنوز اندک بوده و آنگونه که پیش‌بینی می‌شد شهروندان اماراتی تمایلی به بازدید از اراضی اشغالی ندارند.

طبق گزارش‌های فرودگاه بن گوریون، در سال ۲۰۲۱ حدود ۲۶۸ هزار شهروند اسرائیلی به امارات سفر کردند و امارات یکی از ۱۰ مقصد توریستی محبوب اسرائیلی‌ها به شمار می‌آید.

امیر هایک، سفیر رژیم صهیونیستی در امارات نیز در این خصوص اظهار کرد: تعداد اماراتی‌هایی که به "اسرائیل" سفر می‌کنند بسیار کم بوده و از زمان امضای توافقنامه عادی‌سازی تنها حدود ۳۶۰۰ گردشگر اماراتی، مراکشی و بحرینی به تل‌آویو سفر کردند.

هایک تفاوت در جمعیت دو طرف، جذاب بودن و به روز بودن تفریحات در امارات برای اسرائیلی‌ها، هتل‌های لوکس و متنوع و نیز لغو سریعتر محدودیت‌های کرونا در امارات را از علل تفاوت چشمگیر میان تعداد گردشگران دو طرف دانست و گفت: ما باید بررسی کنیم چگونه می‌توانیم گردشگران اماراتی را جذب کنیم، بزرگسالان آنها به دنبال بازدید از قدس و الناصره هستند و جوانان آنها دوست دارند "تل‌آویو" را ببینند، ما باید همه این شرایط را فراهم کنیم و هنوز در ابتدای راه هستیم.

روزنامه مارکر در ادامه نوشت، وزارت گردشگری اسرائیل علت کاهش گردشگران عرب را ناشی از این می‌داند که حریم هوایی "اسرائیل" در مارس به صورت جزئی گشوده شد. این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد: با راه‌اندازی نمایشگاه‌ها و تورهای مشترک برای افزایش گردشگران اماراتی، مراکشی و بحرینی تلاش می‌کنیم.

همچنین این روزنامه عبری زبان نوشت، در ابتدا ساماندهی به روابط امارات و اسرائیل پرتنش و پرچالش بود و با وجود اینکه در اکتبر ۲۰۲۰ دو طرف توافق امضا کرده و حریم هوایی‌شان را گشودند اما موضوع ویزا تا اکتبر ۲۰۲۱ که مسافران دو طرف از اخذ ویزا معاف شدند، حل نشده بود، همچنین مشکلاتی در روال کار پذیرش گردشگران این سه کشور در شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی وجود داشت که در نتیجه آنها تعداد پروازها کاهش پیدا کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401062720001
  • خبرنگار : 71496