به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه المنار، جنبش حماس در بیانیهای در بیست و نهمین سالروز امضای توافق اسلو اعلام کرد: پایداری و فداکاری و همبستگی مردمی با گزینه مقاومت فراگیر و عملیاتهای جوانان فلسطینی در کرانه باختری و تلاششان برای دفاع از قدس و مسجد الاقصی و جنگهای قهرمانانه اسرای آزاده ما در زندانهای دشمن صهیونیستی تأکیدی بر این مسئله است که مقاومت فراگیر بهترین گزینه برای احقاق حقوق ملت فلسطین است.
در این بیانیه آمده است: سیاست هماهنگی امنیتی با دشمن صهیونیستی و پیگرد فعالانی که از سرزمین و مقدسات خود در برابر طرحهای شهرک سازی و یهودی سازی دفاع میکنند جنایتی مغایر با تمام ارزشهای ملی است و باید متوقف شود.
حماس از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست توافق اسلو و به رسمیت شناختن رژیم غاصب صهیونیستی را لغو کند.
حماس همچنین از تمامهای گروههای ملی در داخل و خارج و ملت فلسطین خواست دوره توافق اسلو با تمام نتایج و پیامدهایش را فراموش کنند و برای اصلاح وضعیت داخلی و سازمان آزادیبخش فلسطین "ساف" و جهت توافق با استراتژی یکپارچهای درباره گزینه مقاومت فراگیر به منظور مقابله با اشغالگران تلاش کنند.
در بیانیه حماس آمده است: تلاش دولت افراطی یائیر لاپید برای جذب تشکیلات خودگردان فلسطین و دستگاههای امنیتی آن و درخواست از آن برای مشارکت در جنگ و تجاوز علیه ملت ما بعد از شکست در تحقق اهداف خبیثانه در مقابل پایداری اعضای مقاومت؛ تلاش مشکوکی است که ما به تشکیلات خودگردان فلسطین نسبت به همسو شدن با آن هشدار میدهیم. خون ملت ما بی ارزش نیست و حقوق و مقدسات آن قابل سازش نیست.
حماس مجددا مخالفت خود را با تمام توافقنامههایی که حقوق ملت فلسطین از جمله دفاع از سرزمین و مقدسات و تشکیل کشور مستقل به پایتختی قدس در آن به رسمیت شناخته نشود، اعلام کرد.
پیمان اسلو با نام رسمی بیانیه اعلام اصول اولویتهای موقت دولت خودگردان نخستین موافقتنامه بین حکومت اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) بود که در سال ۱۹۹۳ به امضای دو طرف رسید. پیمان اسلو تلاشی برای تعیین یک چارچوب مشخص بود که به حلوفصل کامل منازعه اسرائیل و فلسطین بینجامد. ساف در پیمان اسلو دولت اسرائیل را به رسمیت شناخت. اسرائیل نیز ساف را به عنوان نماینده قانونی مردم فلسطینی به رسمیت شناخت.
انتهای پیام