عطا حسنپور اظهار کرد: در راستای مطالعات و ساماندهی بافتهای تاریخی با رفع موانع و مشکلات موجود طی جلسات مکرر کارشناسی، تعامل لازم بین این ادارهکل و همکاران شهرداری و شورای شهر برقرار شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با اشاره به ظرفیت ۲۰۰ خانه تاریخی در قالب بافت تاریخی استان، عنوان کرد: مراحل مزایده چند بنای تاریخی خرمآباد در حال انجام است و به زودی به سرمایهگذار واگذار خواهند شد که در این راستا خانه کشفی نیز جهت بهرهبرداری پذیرایی به سرمایهگذار واگذار شده است.
وی بیان کرد: بافت تاریخی شهر خرمآباد به مساحت ۸۰ هکتار در مرکز فعلی شهر و در ضلع غربی مجموعه کهن در ارگ تاریخی شهر (قلعه فلکالافلاک) واقع شده و دارای هفت محله کهن به نامهای زیدبن علی (ع) (دَر آغا)، باباطاهر (دَر بُوتار)، پشت بازار (پش بازار)، درب دلاکان (دَر دِلاکی)، باجگیران (باجگیرِو)، پاسنگر و کلیمآباد (محله چاغروندها) است.
حسنپور ادامه داد: آثار لایههای تاریخی و دورههای رشد شهر را از دیدگاه معماری و شهرسازی میتوان به چهار دوره تقسیم کرد که دوره شکلگیری هسته نخستین شهر، دوران صفویه، دوره حکمرانان قاجار و دوره مربوط به پهلوی اول بوده و از هرکدام آثار معماری با ارزشی به یادگار مانده است.
انتهای پیام