اصول کنترل کیفیت کیترینگ‌ها

انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دوره مجازی با عنوان «اصول کنترل کیفیت کیترینگ‌ها» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره طی روزهای 24 شهریور (ساعت 15 تا 19) و 25 شهریور (ساعت 9 تا 13) برپا می‌شود و در روز اول داود سلیمانی (کارشناس ارشد بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی) و دکتر پرویز استخر (دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی) تدریس خواهند کرد.

همچنین تدریس در روز دوم بر عهده هانیه گوهری (مهندس بهداشت محیط زیست) و فاطمه تابنده زر (کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی) خواهد بود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های واتساپ 09216609617، 09195283878 و 09185398291 تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401062015470
  • خبرنگار :